ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΕΣ: Σταματά η παροχή φαρμάκων στα Δωδεκάνησα

H Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, με επιστολή της στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επισημαίνει την αναγκαιότητα να μην σταματήσει η παροχή φαρμάκων στα Δωδεκάνησα από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου.

ΠΟΕΣ: Σταματά η παροχή φαρμάκων στα Δωδεκάνησα

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«H Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κω (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΩ), μας γνώρισε ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου γνώρισε στους Σχηματισμούς της Δωδεκανήσου ότι από 1.9.2019 θα σταματήσει την προμήθεια φαρμάκων στους υπηρετούντες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λόγω λήξεως της σχετικής σύμβασης και της μη εισέτι ανανέωσής της.

Δια του παρόντος σας παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και την επίσπευση των ενεργειών ανανέωσης της υφιστάμενης σύμβασης προκειμένου να μη σταματήσει η προμήθεια φαρμάκων στους υπηρετούντες στα Δωδεκάνησα συναδέλφους μας.

Οι κ.κ. βουλευτές της ΒτΕ, προς τις/τους οποίες/οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την ανάδειξη του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, προς τον οποίο κοινοποιείται, ωσαύτως το παρόν, παρακαλείται για την αναστολή παύσης παροχής φαρμάκων, καθόσον εκτιμούμε ότι το όλο θέμα είναι γραφειοκρατικό και σύντομα θα επιλυθεί».

Διαβάστε επίσης:

Συνεργασία φαρμακοποιών και συλλόγων ασθενών για τα φάρμακα των χρονίως πασχόντων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ