ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Την Τρίτη η έναρξη του Πανελληνίου Συνεδρίου για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2019

Το μεγαλύτερο και πλέον σημαντικό συνέδριο στο πεδίο των επιστημών και της έρευνας υπηρεσιών υγείας, το Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2019 διεξάγεται στο ξενοδοχείο Divani Caravel από αύριο Τρίτη 10.12 έως και την Πέμπτη 12.12.

Την Τρίτη η έναρξη του Πανελληνίου Συνεδρίου για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2019

Την πρώτη ημέρα, στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου εκπροσωπείται το Υπουργείο Υγείας σε ανώτατο επίπεδο.

Η έναρξη του Συνεδρίου κηρύσσεται με τη ομιλία του Υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη «Οι προτεραιότητες για την Υγεία στην Ελλάδα την τρέχουσα περίοδο», ώρα 10.00-10.30, αίθουσα Olympia Α.

«Οι στόχοι για την πρόληψη στην Ελλάδα» είναι το θέμα της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Καθ. Παναγιώτη Πρεζεράκου, στο πλαίσιο της συνεδρίας με θέμα «Εθνικοί στόχοι για την Υγεία στην Ελλάδα» (ώρα 15.00-17.00, αίθ. Olympia A).

Η Επίσημη Έναρξη του Συνεδρίου περιλαμβάνει φέτος τη συζήτηση «Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συζητά με τους νέους για το μέλλον της υγείας και της ιατρικής περίθαλψης», στην οποία συμμετέχουν νέοι επαγγελματίες / εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας (ώρα 17.30-19.00, αίθ. Olympia A).

Το Πανελλήνιο Συνέδριο 2019 διοργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ), το Ινστιτούτο Οικονομικών της Υγείας (i-hecon), και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΔΥΥ), την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φαρμακοοικονομίας, την Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής και το Health Policy Institute.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου ΝΠΔΔ και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου και πληροφορίες για τους Ομιλητές στην ιστοσελίδα: www.healthpolicycongress.gr