ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Πώς να πετύχετε τους στόχους σας το 2016

Είμαστε ήδη στις αρχές του 2016 και είναι εύκολο να μιλάμε για νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους αλλά αρκετά δύσκολο να τους πραγματοποιούμε.

Πώς να πετύχετε τους στόχους σας το 2016

Σύμφωνα με έρευνες, μόνο το 38% από εμάς εκπληρώνει τους στόχους που θέτει στις αρχές της χρονιάς. Διερωτάται κανείς γιατί είναι τόσο δύσκολο να αδυνατίσουμε, να σταματήσουμε βλαβερές συνήθειες και να υιοθετήσουμε ένα πιο υγιή ισορροπημένο τρόπο ζωής; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να απομακρύνουμε από τη ζωή μας σχέσεις που μας ταλαιπωρούν; Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να κάνουμε μια νέα αρχή σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο;

Πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αναβλητικότητα και εμπόδια που μας αποσυντονίζουν; Επιστημονικές έρευνες υποστηρίζουν ότι υιοθετώντας ένα θετικό τρόπο σκέψης και συγκεκριμένες μεθοδολογίες αυξάνεται η παρακίνηση του ατόμου και αυξάνεται κατά πολύ η πιθανότητα επίτευξης των στόχων.

Ένα σεμινάριο με θέμα «Πώς να πετύχετε τους στόχους σας το 2016» της κυρίας Δώρα Φούντα κοινωνιολόγου, coach & mentor (ΒΑ,ΒSc, ,MPhil, Dip. in Coaching, University of Cambridge, U.K) πραγματοποιείται στην Αθήνα, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 , 11.00-2.00 μμ και είναι ειδικά σχεδιασμένο να σας υποστηρίξει μέσω ασκήσεων και θεωριών που στηρίζονται στην νευροεπιστήμη, να δημιουργήσετε όλες εκείνες τις αλλαγές που χρειάζονται για να πετύχετε τους στόχους του 2016.

*Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Πληροφορίες: 2106141378 και 6973747236| fountacoach@gmail.com πληρωμές: κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή προπληρωμή σε μετρητά.

Dora Founta

Διαβάστε ακόμη:

Οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε μέσα στο 2016 για καλύτερη υγεία!

Τα 5 βήματα για σωστή διατροφή το 2016!