ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Dream-Αpp: Η πρώτη εφαρμογή με 26 υπνωτιστικές ασκήσεις στα ελληνικά

«Αποβάλετε το άγχος και τον πανικό», «ξεπεράστε την απώλεια», «αντιμετωπίστε τις φοβίες σας», «αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες», «θωρακίστε την υγεία σας».

Dream-Αpp: Η πρώτη εφαρμογή με 26 υπνωτιστικές ασκήσεις στα ελληνικά

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις 26 υπνωτιστικές ασκήσεις που θα βρείτε στο dream-app, ένα μοναδικό application που δημιούργησε για πρώτη φορά στα ελληνικά η ψυχοθεραπεύτρια Φίλια Αραπάκη.

Τι σημαίνει όμως αυτό και πώς μπορεί κανείς μόνος του να κάνει τις ασκήσεις αυτές και να δει τη ζωή του ν' αλλάζει; Η συγκεκριμένη μέθοδος ύπνωσης δεν κρύβει κανένα μυστήριο αφού το πρώτο βήμα είναι να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να «αδειάσετε» το νου σας από σκέψεις που σας ταλαιπωρούν. Πρόκειται δηλαδή για ασκήσεις βαθιάς χαλάρωσης, που μπορείτε να τις κάνετε οπουδήποτε αρκεί να νιώθετε ήρεμοι και να έχετε 20 λεπτά στη διάθεσή σας.

Οι ασκήσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε μια νέα νοοτροπία, να προσεγγίσετε θετικά καθετί που έρχεται στη ζωή σας, ακόμη κι αν πριν δεν μπορούσατε να το διαχειριστείτε. Κλείνετε απλώς τα μάτια σας σ' ένα ήρεμο περιβάλλον, επιλέγετε την άσκηση που θέλετε με βάση αυτό που σας ταλαιπωρεί και με τα καινούργια εργαλεία που σας παρέχει το dream app οι παλιές σας συνήθειες που πολλές φορές στο παρελθόν σας έκαναν να νιώθετε άγχος, φόβο, αδυναμία , τροποποιούνται και μπορείτε σιγά σιγά και με εντυπωσιακά αποτελέσματα να διαχειριστείτε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Το πρωτοποριακό αυτό application είναι ένα καταπληκτικό επιπρόσθετο εργαλείο για εσάς που κάνετε ήδη ψυχοθεραπεία ή το μοναδικό εργαλείο αν προτιμάτε την αυτοθεραπεία που θα σας κάνει να «ακούσετε» μια φωνή που ήδη έχετε μέσα σας κι απλώς τόσα χρόνια, δεν την εμπιστεύεστε. Και αυτή η φωνή δεν κάνει ποτέ λάθος, γιατί είναι η δική σας!