ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Το πιο διασκεδαστικό τεστ προσωπικότητας με εικόνες

Το πιο διασκεδαστικό τεστ προσωπικότητας με εικόνες

Από τη δεκαετία του '60 έχει επικρατήσει η θεωρία ότι όλες οι προσωπικότητες κατατάσσονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τον τύπο Α και τον τύπο Β.

Οι άνθρωποι που ανήκουν στον τύπο Α θεωρούνται φιλόδοξοι, εξαιρετικά οργανωτικοί, ανυπόμονοι και εργασιομανείς. Όσοι ανήκουν στον τύπο Β είναι πιο χαλαροί, δημιουργικοί και λιγότερο ανταγωνιστικοί.

Μέσα από το blog του στο Tumblr, ο Πορτογάλος καλλιτεχνικός διευθυντής João Rocha θέλησε να αποτυπώσει τους δύο τύπους προσωπικότητας μέσα από εικόνες που σχεδίασε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο Rocha σχεδίασε ζεύγη εικόνων που αντιστοιχούν σε διάφορες συνήθειες και προτιμήσεις των δύο τύπων.

Για παράδειγμα, υπάρχουν αυτοί που αφήνουν τις ενημερώσεις να συσσωρεύονται στις διάφορες εφαρμογές του κινητού του, ενώ άλλοι διατηρούν τα πάντα σε... τάξη, βάζοντας τις εφαρμογές σε φακέλους. Άλλοι δαγκώνουν τη σοκολάτα με λαχτάρα ενώ άλλοι κόβουν προσεκτικά ένα κυβάκι, άλλοι χρησιμοποιούν σελιδοδείκτη για τα βιβλία τους και άλλοι τσακίζουν τη σελίδα χωρίς να νοιάζονται αν θα την «καταστρέψουν».

Εσείς σε ποιον τύπο πιστεύετε ότι ανήκετε;

1emails1

2tabs

3book

4chocolate1

5pic 1

6sandwich

7chopsticks

8crosswor8d

9books 2

Διαβάστε επίσης:

Τεστ άγχους: Μήπως οι ανησυχίες σας έχουν ξεπεράσει τα όρια;
Τεστ: Δείτε αν είστε εθισμένοι στο κινητό σας

BEST OF NETWORK