ΥΓΕΙΑ

Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη: Δείτε το όμορφο τηλεοπτικό σποτ που στηρίζει η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος στηρίζει το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι Δύναμη!», με τη δημιουργία τηλεοπτικού σποτ, έχοντας ως στόχο τη μαζική ενημέρωση και κινητοποίηση των γυναικών με καρκίνο του μαστού, για να συμμετέχουν στα δωρεάν βιωματικά σεμινάρια που οργανώνονται για την ολιστική υποστήριξή τους, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τις ανάγκες των ασθενών με καρκίνο μαστού.

Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη: Δείτε το όμορφο τηλεοπτικό σποτ που στηρίζει η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος

Στο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας - μια παραγωγή της Foss Productions σε σκηνοθεσία της Στέλλας Σερέφογλου - πρωταγωνιστεί η διεθνούς φήμης performing artist Λίντα Καπετανέα, και ντύνει με τη φωνή της η αγαπημένη Χάρις Αλεξίου.

Το τηλεοπτικό μήνυμα θα προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας για το χρονικό διάστημα από τις 2 Οκτωβρίου 2015 έως και τις 30 Οκτωβρίου 2015.

Το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» έχει λάβει την έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόραση ως κοινωνικό μήνυμα

Συντελεστές:

Εταιρία παραγωγής : Foss productions

Παραγωγός : Στέλιος Κοτιώνης - Κορίνα Βαρδάκη

Σκηνοθέτης : Στέλλα Σερέφογλου

Διευθυντής Φωτογραφίας: Ραμόν Μαλαπέτσας

Creative director: Άρτεμις Παπασκαρλάτου

Art director : Ράνια Γερογιάννη

Styling: Αγγελική Τζελέπη

Διεύθυνση Παραγωγής: Βέτα Χατζηιωάννου

Σχετικά με την καμπάνια «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»

Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο και της παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία θα τη βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που έχουν στόχο την στήριξη και την συναισθηματικής ενδυνάμωση της γυναίκας ασθενούς. Έως τις 12 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους. Κάθε κύκλος σεμιναρίων προσεγγίζει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, την διατροφή και την φυσική κατάσταση. Μέσω του προγράμματος κάθε συμμετέχουσα θα έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει τον εαυτό της και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της, ανακτώντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τους συλλόγους ασθενών «Αγκαλιάζω», «Άλμα Ζωής» και «Κ.Ε.Φ.Ι.».

Διαβάστε ακόμη:

«Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη»: Το νέο ολιστικό πρόγραμμα της Novartis για γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού

Καρκίνος του μαστού: Ποιες είναι οι πρώτες ενδείξεις

Πώς να κάνετε αυτοεξέταση μαστού (βίντεο)

Τα 8 συμπτώματα των γυναικολογικών καρκίνων