ΥΓΕΙΑ

Οι νέες εξελίξεις στο υπερηχογράφημα μαστού

Οι τελευταίες εξελίξεις για το υπερηχογράφημα μαστού θα συζητηθούν στο 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού,  με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού»
Οι νέες εξελίξεις στο υπερηχογράφημα μαστού

Οι τελευταίες εξελίξεις για το υπερηχογράφημα μαστού θα συζητηθούν στο 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», που οργανώνει η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ , το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ ( Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι).


Πρόκειται για ένα σεμινάριο στο οποίο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας θα παρουσιάσουν και θα εκπαιδεύσουν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.


Την Κλινική ΙΑΣΩ θα εκπροσωπήσουν οι επιστήμονες, κ.κ. Αντώνιος Κεραμόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Γυναικολογικής Ογκολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ, Αβραάμ Γκιάτας, Ακτινοδιαγνωστής, Kαθηγητής «The University of Texas», Διευθυντής Απεικονιστικού Τομέα Κλινική ΙΑΣΩ, Νίκη Λούβρου, Χειρουργός- Γυναικολόγος, Μαστολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Συνεργάτης Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ, Ηλίας Λυμπερόπουλος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Συνεργάτης Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ.


Για δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974 446577 και στο website της ΕΓΕΠΑΜ: www.egepam.gr