ΥΓΕΙΑ

Δοκιμάστε την εφαρμογή που βελτιώνει την όραση μας!

Γνωρίζετε το «UltimEyes»; Πρόκειται για ένα μη  παρεμβατικό interactive πρόγραμμα σχεδιασμένονα βελτιώνει την όραση, ενισχύοντας την επεξεργασία των οπτικών σημάτων μέσωτεσσάρων 25λεπτων «συνεδριών» κάθε εβδομάδα, για οκτώ εβδομάδες.
Δοκιμάστε την εφαρμογή που βελτιώνει την όραση μας!

Γνωρίζετε το «UltimEyes»; Πρόκειται για ένα μη παρεμβατικό interactive πρόγραμμα σχεδιασμένονα βελτιώνει την όραση, ενισχύοντας την επεξεργασία των οπτικών σημάτων μέσωτεσσάρων 25λεπτων «συνεδριών» κάθε εβδομάδα, για οκτώ εβδομάδες.

Η εφαρμογή βασίστηκε σε έρευνα του Άαρον Σάιτς, επίκουρουκαθηγητή του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια – Ριβερσάιντκαι αναπτύχθηκε από την εταιρεία «Carrot Neurotechnology».

Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο ζητείαπό τους χρήστες να εκπληρώσουν «αποστολές», κάνοντας κλικ σε δυσδιάκριτους«στόχους».

Όπως εξηγούν οι ερευνητές που την ανέπτυξαν, είναι σχεδιασμένηνα βοηθά τον εγκέφαλο να επεξεργαστεί τα «δεδομένα» που λαμβάνει από τα μάτια,ενώ παράλληλα απασχολεί ευχάριστα τον χρήστη.

«Οι επιδόσεις των πελατών μας στο «UltimEyes»παρακολουθούνται από ειδικούς όρασης για να διασφαλιστεί η μέγιστηαποτελεσματικότητα. Επιπρόσθετα, παρέχουμε τα δεδομένα κάθε συνεδρίας στονπάροχο οφθαλμικής φροντίδας σας, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει καιαυτός την πρόοδό σας», αναφέρει η εταιρεία.