ΥΓΕΙΑ

Το karkinaki.gr μια αγκαλιά για τα παιδιά με καρκίνο

Με ανοιχτά τα μάτια και την καρδιά απέναντι στον καρκίνο, το karkinaki.gr και η σελίδα του στο facebook, αποτελεί το λιμάνι των γονιών παιδιών με καρκίνο, αλλά και βήμα έκφρασης των ίδιων των παιδιών που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο.

Το karkinaki.gr μια αγκαλιά για τα παιδιά με καρκίνο

Το karkinaki.gr έχει ως σκοπό να δώσει χρώμα στη ζωή των παιδιών και των γονιών που βιώνουν τον καρκίνο, αλλά και να συμβάλει καθοριστικά με χρηστικές πληροφορίες στη δύσκολη διαδρομή, που ευτυχώς για τα περισσότερα παιδιά έχει αίσιο τέλος.

Όπως μάλιστα γράφουν οι γονείς - διαχειριστές του karkinaki.gr «αποφασίσαμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όσους βρίσκονται στην ίδια, εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρεθήκαμε κι εμείς, αλλά και να αφυπνίσουμε τους πάντες, ενημερώνοντας για κάτι που όσο κι αν προτιμούμε να το «ξορκίζουμε» κάνοντας ότι δεν μας αφορά, τόσο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το συναντήσουμε στο δρόμο μας και πολύ περισσότεροι έτοιμοι να στηρίξουμε τους –περισσότερους απ' όσους φαντάζονται οι περισσότεροι– συνανθρώπους μας που το αντιμετωπίζουν. Γιατί απέναντι στον καρκίνο γενικά, αλλά και στον παιδικό καρκίνο ειδικότερα, πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα μάτια και την καρδιά μας...».

1979582 626232350763451 1389368326 n