ΥΓΕΙΑ

Ποδοσφαιριστές στηρίζουν τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας

Το παρόν στη μεγάλη εκδήλωση που έγινε για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας στην πλατεία Κοραή, έδωσαν παλαίμαχοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Ποδοσφαιριστές στηρίζουν τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας

Την εκδήλωση οργάνωσε την Τετάρτη 29 Μαΐου η Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών από εθελοντές με σκλήρυνση κατά πλάκας

Με κεντρικό μήνυμα «Δώσε πάσα στη Ζωή» στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν παλαίμαχοι αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, καθώς και άλλες προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, όπως ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Παύλος Γερακάρης.

Όλοι έκαναν μία ευχή για το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση και πέρασαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής σκέψης που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους με ΣΚΠ.

Σήμερα, Πέμπτη 29 Μαΐου το περίπτερο του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Σωτήρος και Καραίσκου (πίσω από το Δημαρχείο) και μαζί του θα βρίσκεται και ο κόσμος του μπάσκετ για να δώσει και αυτός μία πάσα στη Ζωή.

DSC 0392