ΥΓΕΙΑ

Σεμινάριο του ΙΑΣΩ για «Επικουρικές θεραπείες στον καρκίνο του μαστού»

Το 4ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο, με θέμα «Επικουρικές θεραπείες στον καρκίνο του μαστού»,  θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με τη Γενική, Γυναικολογική και Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της κλινικής ΙΑΣΩ, Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.

Σεμινάριο του ΙΑΣΩ για «Επικουρικές θεραπείες στον καρκίνο του μαστού»

Εξειδικευμένοι ιατροί, μέλη της ΕΓΕΠΑΜ, θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στις επικουρικές θεραπείες του καρκίνου του μαστού. Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικολόγων πάνω στην επικουρική ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπεία και την ορμονοθεραπεία.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ιατροί του ΙΑΣΩ, οι κ.κ. Αντώνιος Κεραμόπουλλος, Επίκουρος Καθηγητής Γυναικολογικής Ογκολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ, Κωνσταντίνα Αμπελά, Μαιευτήρας / Γυναικολόγος, Λέκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών, Σοφία Καραγεωργοπούλου, Παθολόγος – Ογκολόγος, Συνεργάτης Ογκολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ, Ιωάννης Κωνσταντέλος, Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Μαιευτήρας / Γυναικολόγος – Χειρουργός Μαστού, Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ, θα παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.

Για δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 638 3949, στο website της ΕΓΕΠΑΜ: www.egepam.gr και στο facebook της ΕΓΕΠΑΜ.

Διαβάστε ακόμη:

Προληπτικές εξετάσεις μαστού – Τι ισχύει τελικά;

Ο καρκίνος που αντιμετωπίζεται από τις γυναίκες, αλλά σκοτώνει τους άνδρες

Αποκατάσταση μαστού με αυτόλογους ιστούς μετά τη μαστεκτομή