ΥΓΕΙΑ

Πόδια απαλλαγμένα από φουσκάλες για πάντα!

Θέλετε να απολαμβάνετε τις βόλτες και τη γυμναστική σας χωρίς να ανησυχείτε για τις ενοχλητικές φουσκάλες; Σας έχουμε την πιο απλή και αποτελεσματική λύση!

Πόδια απαλλαγμένα από φουσκάλες για πάντα!

Η πίεση και η τριβή της επιδερμίδας των ποδιών μπορεί να οδηγήσει σε διαχωρισμό της εξωτερικής στιβάδας από τα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος. Έτσι, δημιουργείται φουσκάλα με υγρό για να αποφευχθεί η περαιτέρω πίεση και τριβή.

Η φουσκάλα είναι στην πραγματικότητα μηχανισμός προστασίας ώστε η υποκείμενη πληγή να μην μολυνθεί από μικροοργανισμούς. Είναι όμως επώδυνη και εάν σπάσει είναι αυξημένος ο κίνδυνος μόλυνσης.

Τα προϊόντα Hansaplast είναι στις... υπηρεσίες σας για να κρατήσετε τα πόδια σας απαλλαγμένα από φουσκάλες για πάντα!

Πρόληψη

1. Εφαρμόζετε τακτικά κρέμα ποδιών όπως η Ενυδατική Κρέμα Ποδιών Hansaplast για τη βασική περιποίηση των ποδιών σας. Με τον τρόπο αυτό, το δέρμα στα πόδια σας θα γίνει πιο μαλακό και θα παραμένει ενυδατωμένο, άρα θα είναι και πιο ανθεκτικό ώστε να μην δημιουργούνται πληγές.

hs1

2. Το Προστατευτικό επίθεμα Hansaplast προστατεύει τα πόδια από την επώδυνη πίεση που προκαλούν παπούτσια όλων των ειδών. Το διαφανές υλικό μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα. Το Προστατευτικό επίθεμα Hansaplast μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε ερεθισμένο ή σκασμένο δέρμα.

hs2

3. Φορέστε άνετα παπούτσια, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι θα περπατήσετε πολύ, θα χορεύετε όλη τη νύχτα ή θα έχετε μια δραστήρια μέρα. Η σωστή επιλογή παπουτσιού μπορεί να αποτρέψει τον πόνο στο μέλλον. Μην αγοράζετε παπούτσια πρωινές ώρες, επειδή τα πόδια σας πρήζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι δεν θα νιώθετε άνετα με τα καινούργια σας παπούτσια. Επίσης, φορέστε τα καινούργια σας παπούτσια μέσα στο σπίτι για να ανοίξουν προτού βγείτε από το σπίτι για ψώνια ή μια εκδρομή το σαββατοκύριακο.

4. Φοράτε καινούργια παπούτσια ή παπούτσια χωρίς κάλτσες; Περπατάτε πολύ; Μπορείτε να προστατέψετε τα επικίνδυνα σημεία των ποδιών σας από τις φουσκάλες πριν ακόμα βγείτε από το σπίτι με το Προστατευτικό επίθεμα Hansaplast.

5. Η υγρασία και τα δερμάτινα παπούτσια δεν είναι καλός συνδυασμός: Διατηρήστε τα πόδια σας όσο πιο στεγνά γίνεται. Τα βρεγμένα παπούτσια, οι μπότες και οι κάλτσες προκαλούν φουσκάλες πιο γρήγορα από τα στεγνά παπούτσια. Μπορείτε όμως να αποφύγετε τα πιθανά επικίνδυνα σημεία με το Προστατευτικό επίθεμα Hansaplast. Επίσης, μπορείτε να αποφύγετε τον ιδρώτα των ποδιών με το Σπρέι κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας Hansaplast Silver Active.

hs3

6. Γυμνάζεστε ή τρέχετε; Φορέστε ειδικές κάλτσες με ενισχυμένη προστασία για τα δάχτυλα των ποδιών ή τους αστραγάλους χωρίς ραφές.

7. Όταν πηγαίνετε για ψώνια ή για μεγάλες βόλτες, προετοιμαστείτε έχοντας στην τσάντα σας Επιθέματα για Φουσκάλες Hansaplast. Η βελτιωμένη σύνθεση των νέων Hansaplast επιθεμάτων για φουσκάλες προστατεύει τη φουσκάλα, επιταχύνει την επούλωσή της και απομονώνει την πληγή από την περαιτέρω τριβή. Έτσι, εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να περπατάτε ανενόχλητοι!

Αντιμετώπιση

- Ανακουφίστε τον πόνο και βοηθήστε τις μικρές φουσκάλες να επουλωθούν γρηγορότερα με το Μικρό Επίθεμα για Φουσκάλες Hansaplast. Αυτά τα επιθέματα είναι ιδανικά για τα δάχτυλα των ποδιών.

- Ανακουφιστείτε αμέσως από τον πόνο που προκαλούν οι μεγάλες φουσκάλες, για παράδειγμα στις φτέρνες σας, και βοηθήστε να επουλωθούν γρηγορότερα με το Μεγάλο Eπίθεμα για Φουσκάλες Hansaplast.

- Μειώστε την πίεση από τα στενά παπούτσια με το Προστατευτικό επίθεμα Hansaplast. Εφαρμόστε αυτά τα επιθέματα προληπτικά ή για να βοηθήσετε τις ήδη υπάρχουσες φουσκάλες να επουλωθούν γρηγορότερα.

hs4

Το υδροκολλοειδές μαξιλαράκι με σύνθεση από υδρογέλη, προστατεύει την πληγή και ανακουφίζει από τον πόνο άμεσα. Το υδροκολλοειδές μαξιλαράκι βασίζεται στην αρχή της υγρής επούλωσης. Η τεχνολογία του εντός, αποτελείται από υπεραπορροφητικά υλικά, ειδικά σχεδιασμένα να απορροφούν το υγρό της φουσκάλας, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός στρώματος υδρογέλης γύρω από την πληγή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για επούλωση. Πραγματοποιείται κυτταρική ανάπτυξη και μεταφορά, έτσι ώστε να βελτιστοποιείται η διαδικασία σχηματισμού νέου ιστού.

hs6

Το επίθεμα προστατεύει από την πίεση των παπουτσιών, αποτρέπει πρόσθετη τριβή και απομονώνει το δέρμα από τη σκόνη και τα βακτηρίδια, που αλλιώς θα μπορούσαν να εισχωρήσουν στην πληγή.

Χάρη στην τεχνολογία κόλλας Hansaplast, το επίθεμα παραμένει εφαρμοσμένο με ασφάλεια για 48 ώρες. Παρέχει προστασία από νερό και ιδρώτα. Χάρη στο νέο και εύχρηστο σύστημα εφαρμογής μπορείτε να εφαρμόσετε το επίθεμα εύκολα και χωρίς να ζαρώνει. Είναι ιδανικό όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Βοηθήστε τις φουσκάλες σας να επουλωθούν γρηγορότερα

Ακόμα και μια μικρή φουσκάλα μπορεί να είναι επώδυνη και να σας καθυστερήσει. Η Δρ. Maike Kuhlmann, ειδικός στο εργαστήριο της Hansaplast, προσφέρει αυτές τις συμβουλές για να βοηθήσει στην ταχύτερη επούλωση της φουσκάλας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητες σας.

hs7

- Δεν σας συνιστούμε «να κάνετε μόνοι σας τον χειρουργό». Για παράδειγμα, μην τρυπάτε τη φουσκάλα και μην αφαιρείτε τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, επειδή αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μόλυνση.

- Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό πριν εφαρμόσετε το επίθεμα για φουσκάλες.

- Εφαρμόστε το επίθεμα χωρίς ζάρες και πιέστε σταθερά.

- Μην αλλάξετε το επίθεμα έως ότου να βγει μόνο του.

Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast.

logo final new