ΥΓΕΙΑ Α-Ω

Νέο εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Νέο εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ιδιαίτερων αναγκών κάθε γυναίκας, έθεσε σε λειτουργία το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Το Κέντρο Μαστού πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών από την πρόληψη, μέχρι τη θεραπεία και αποκατάσταση. Προσφέρει σύγχρονη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση και στα πλέον σύνθετα προβλήματα του μαστού, εφαρμόζοντας την «one stop clinic» διαδικασία, για ταχύτερη διάγνωση και αποφυγή της ταλαιπωρίας από επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση και την άμεση έναρξη της θεραπείας.

Διαθέτει υψηλής ευκρίνειας απεικονιστικό εξοπλισμό:

• Ψηφιακό μαστογράφο και πιστοποιημένους στον έλεγχο του μαστού, ακτινολόγους.
• Κορυφαίο μαγνητικό τομογράφο 3 Tesla για Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία (Ultra –Fast Breast MRI), σε 3 μόλις λεπτά. Ενδείκνυται για προληπτικό έλεγχο γυναικών υψηλού κινδύνου.
• Υπερηχογράφο με δυνατότητα ελαστογραφικής μελέτης.

Το Κέντρο στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς με την υποστήριξη του Ογκολογικού Συμβουλίου και Τμήματα που καλύπτουν πλήρως τη διάγνωση και θεραπεία του μαστού: Ακτινοδιαγνωστικό, χειρουργική μαστού, παθολογοανατομικό, ογκολογικό – παθολογικό, ακτινοθεραπευτικό, πλαστική χειρουργική, πυρηνική ιατρική, θεραπεία λεμφοιδήματος.

Το Κέντρο Μαστού λειτουργεί στα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης όλες τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 11.00 -14.00. Τηλ. για ραντεβού: 2310 400 959.

Διαβάστε ακόμη:

«Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη»: Το νέο ολιστικό πρόγραμμα της Novartis για γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού

Καρκίνος του μαστού: Ποιες είναι οι πρώτες ενδείξεις

Πώς να κάνετε αυτοεξέταση μαστού (βίντεο)

Τα 8 συμπτώματα των γυναικολογικών καρκίνων

BEST OF NETWORK

PlusQueen