ΥΓΕΙΑ

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Πώς επηρεάζει μια ίωση το άσθμα;

Ο Mikhail Varshavski ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι γιατρός!

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Πώς επηρεάζει μια ίωση το άσθμα;

Μεταξύ των εφημεριών στο νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ όπου κάνει την ειδικότητά του και των δραστηριοτήτων του ιδρύματος Limitless Tomorrow που έχει ιδρύσει με σκοπό την οικονομική ενίσχυση νέων, ο εμφανίσιμος γιατρός βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που αφορά τις κρίσεις άσθματος σε περιόδους ασθένειας, όπως μια ίωση (π.χ. γρίπη, κρυολόγημα).

Σε συνεργασία με το Women’s Health, ο Mikhail Varshavski απαντά μέσα από βίντεο ερωτήσεις αναγνωστών σχετικά με διάφορα καθημερινά ζητήματα υγείας.

Η αναγνώστρια ρωτά: «Γιατί οι κρίσεις άσθματος υποχωρούν όταν είμαι άρρωστη και επιδεινώνονται όταν αρχίζω να αναρρώνω;»

Όπως επισημαίνει ο γιατρός, όταν είμαστε άρρωστοι, συνηθίζουμε να μένουμε μέσα στο σπίτι και να μην κινούμαστε πολύ. Επομένως, για ένα άτομο με άσθμα αυτό σημαίνει πιο περιορισμένη έκθεση σε επιβαρυντικούς παράγοντες που πυροδοτούν μια κρίση, όπως τα αλλεργιογόνα που βρίσκονται στο περιβάλλον.

Ο γιατρός προτείνει επαρκή έλεγχο και διαχείριση του άσθματος έπειτα από κατάλληλη καθοδήγηση του γιατρού ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των κρίσεων άσθματος σε καθημερινή βάση.

Δείτε κι αυτό:

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Πώς αντιμετωπίζεται η έλλειψη σιδήρου;

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Αντιμετωπίζεται ο πονοκέφαλος χωρίς φάρμακα;

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Οι μύκητες των γεννητικών οργάνων αντιμετωπίζονται χωρίς φάρμακα;