ΥΓΕΙΑ

Η οδοντόβουρτσα DiamondClean της Philips θα σου χαρίσει το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Όλοι σήμερα γνωρίζουμε τη σημασία που έχει για την υγεία μας η φροντίδα του στόματος και των δοντιών μας γι’ αυτό και αναζητούμε επίμονα την οδοντόβουρτσα εκείνη που θα μας χαρίσει ένα λαμπερό και καθαρό χαμόγελο.

Η  οδοντόβουρτσα DiamondClean της Philips θα σου χαρίσει το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο

Γιατί, λοιπόν, φέτος τα Χριστούγεννα να μην κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα; Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να διατηρήσουμε τα δόντια και τα ούλα μας σε άψογη κατάσταση χάρη στην εξελιγμένη οδοντόβουρτσα της Philips, τη Sonicare DiamondClean.

Η διαφορά της DiamondClean με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες

Η Philips Sonicare DiamondClean αποτελεί την πιο εξελιγμένη οδοντόβουρτσα της Philips μέχρι τώρα, στην πιο κομψή εκδοχή της και σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες καταφέρνει να αφαιρεί έως και 100% περισσότερη οδοντική πλάκα, ακόμη και από τα πιο δύσκολα σημεία.

Εμείς τη δοκιμάσαμε και νιώσαμε τη διαφορά!

Εμείς τη δοκιμάσαμε και νιώσαμε τη διαφορά γιατί χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία sonic, η οδοντόβουρτσα DiamondClean παράγει μία δυναμική καθαριστική δράση για ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Τι άλλο καταλάβαμε, βουρτσίζοντας τα δόντια μας με την DiamondClean; Ότι είναι πιο αποτελεσματική, αλλά ταυτόχρονα ήπια με τα δόντια και τα ούλα, σε σχέση με τη συμβατική οδοντόβουρτσα, βοηθώντας έτσι τα δόντια να διατηρηθούν υγιή για περισσότερο καιρό.

od2

Αφαιρεί έως και το 100% της οδοντικής πλάκας σε δύο εβδομάδες!

Αξίζει επίσης να μάθετε και εσείς πως η DiamondClean είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αφαιρεί έως και το 100% της οδοντικής πλάκας, ακόμη και από τα δύσκολα σημεία και βελτιώνει την υγεία των ούλων μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες!

Και μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, έχει αποδειχθεί ότι αφαιρεί έως και 100% περισσότερους λεκέδες, κάνοντας έτσι τα δόντια λευκότερα.

Οι 5 απίθανες λειτουργίες της Diamond Clean

Η οδοντόβουρτσα της Philips μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία βουρτσίσματος χάρη στις πέντε διαφορετικές λειτουργίες που διαθέτει. Ποιες είναι αυτές;

Καθαρισμός: Η τυπική λειτουργία για ολόκληρο το στόμα
Λεύκανση: Αφαιρεί τους λεκέδες για πιο λευκά δόντια
Γυάλισμα: Γυαλίζει τα δόντια ώστε να αναδείξει τη φυσική τους λάμψη
Φροντίδα των ούλων: Διεγείρει απαλά και κάνει μασάζ στα ούλα
Ευαίσθητα δόντια: Μία ακόμη πιο απαλή λειτουργία για ευαίσθητα δόντια

od3

Η οδοντόβουρτσα με το μοναδικά σχεδιασμένο ποτήρι φόρτισης

Και τα καλά της DiamondClean δεν σταματούν εδώ! Η οδοντόβουρτσα της Philips περιλαμβάνει ένα μοναδικά σχεδιασμένο ποτήρι φόρτισης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κανονικό ποτήρι αλλά και σαν φορτιστής για την οδοντόβουρτσά μας.

Πιο κομψή από την Diamond Clean δεν γίνεται!

Και το πιο σημαντικό; Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό τόσο κομψό ώστε να ταιριάζει και στο πιο μοντέρνο μπάνιο. Πράγματι, μπορεί η Philips Sonicare DiamondClean να είναι τεχνολογικά ανεπτυγμένη, αλλά παραμένει εύκολη στη χρήση και ταυτόχρονα τρομερά κομψή λόγω του κεραμικού φινιρίσματος. Οι λειτουργίες στη λαβή είναι κρυμμένες ώστε το λείο ματ φινίρισμα να παραμένει κομψό και αυτό να αλλάζει μόνο όταν ενεργοποιούμε την οδοντόβουρτσα, όπου μπορούμε να επιλέξουμε τη λειτουργία που ταιριάζει στις ανάγκες μας.

Φορτίζεται και με USB!

Παράλληλα, η οδοντόβουρτσα DiamondClean είναι σχεδιασμένη για να μας προσφέρει άνεση και καθώς ταξιδεύουμε, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να τη φορτίζουμε μέσω μίας θήκης ταξιδιού με USB. Έτσι, μπορούμε να τη διατηρούμε πλήρως φορτισμένη συνδέοντάς τη με σχεδόν οποιοδήποτε laptop, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάμε έξτρα καλώδια.

od4

Ναι, η DiamondClean έχει την καλύτερη κεφαλή βουρτσίσματος

Τέλος, η κεφαλή της DiamondClean διαθέτει τρίχες μεσαίας σκληρότητας σε σχήμα ρόμβου για να μας παρέχει μία ακόμη πιο αποτελεσματική εμπειρία βουρτσίσματος. Οι κεφαλές αυτές, είναι οι καλύτερες κεφαλές βουρτσίσματος για λεύκανση από τη Philips Sonicare και κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη -Standard & Compact!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας γιατί με τη Philips Sonicare DiamondClean θα προσφέρετε στα δόντια σας την κορυφαία καθαριστική της δράση!