ΥΓΕΙΑ

Γιατί οι γυναίκες κουράζονται περισσότερο από τους άνδρες - Tι μπορούν να κάνουν για τόνωση

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν αποδεδειγμένα αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Άγχος, κούραση, στρες, χρόνια κόπωση: Όλες αυτές οι παθήσεις επηρεάζουν σωματικά και ψυχικά τον ανθρώπινο οργανισμό.

Γιατί οι γυναίκες κουράζονται περισσότερο από τους άνδρες - Tι μπορούν να κάνουν για τόνωση

Η συνεχής αίσθηση κόπωσης και η έλλειψη ενέργειας μας κρατούν μακριά από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, περιορίζουν την παραγωγικότητά μας, κάνουν κακό στη δημιουργικότητά μας και σε πολλές περιπτώσεις καταστρέφουν τις σχέσεις μας με τους δικούς μας ανθρώπους.

Γιατί οι γυναίκες κουράζονται περισσότερο από τους άντρες

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, οι γυναίκες κουράζονται περισσότερο από τους άντρες, ένα φαινόμενο που είναι πιο έντονο σε γυναίκες μέχρι και την ηλικία των 44 ετών.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες στο Κέντρο Ερευνών για τον Ύπνο του Πανεπιστημίου Λάφμπορο στην Αγγλία, οι γυναίκες έχουν ανάγκη να κοιμούνται κατά 20 λεπτά περισσότερο σε σύγκριση με τους άντρες. Ο λόγος είναι ότι έχουν έναν πιο περίπλοκο εγκέφαλο, τον οποίο και χρησιμοποιούν περισσότερο, αφού κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα: Το γνωστό σε όλους μας –και εξαντλητικό– «multi-tasking».

Ακόμη, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου στον γυναικείο πληθυσμό είναι πιο σοβαρές απ’ ό,τι στον αντρικό.

gynaika neo kory

Πώς να αποκτήσετε τώρα την ενέργεια που χρειάζεστε

Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ένας καλός ύπνος κάθε νύχτα και φυσικά η σωματική άσκηση είναι δυνατό να συμβάλουν στην τόνωση του οργανισμού και τη γενικότερη βελτίωση της υγείας ενός ανθρώπου. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχει ανάγκη για μια περισσότερο άμεση και φυσική λύση.

Ένα φυσικό, τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό όλα τα συστατικά που έχει ανάγκη και την ίδια ώρα να του χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεται για να φέρει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια μιας έντονης ημέρας.

Υπάρχουν ορισμένα φυσικά συστατικά τα οποία αποδεδειγμένα μπορούν να συμβάλουν στην τόνωση του οργανισμού, όπως το τροπικό φρούτο Guarana, το οποίο συγκαταλέγεται στην κατηγορία των superfoods και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και καφεΐνη. Η συγκεκριμένη τροφή βοηθά τους ανθρώπους να καταπολεμήσουν τη σωματική κόπωση, χαρίζει πνευματική διαύγεια και ευεξία, ενώ ενισχύει τις γνωστικές λειτουργίες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι Ινδιάνοι θεωρούσαν τη Guarana «ιερό φυτό».

Ένα ακόμη φυσικό συστατικό που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την κόπωση είναι το συνένζυμο Q10. Πρόκειται για μια ουσία που παίζει καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια των κυττάρων του οργανισμού. Μεταξύ άλλων, το συνένζυμο Q10 μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του συνδρόμου της χρόνιας κόπωσης.

energeia fd

Τόνωση με τη βοήθεια της φύσης

Το Energy Now της Power Health είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με Guarana, Yerba Mate, Q10 και βιταμίνες Β6 και Β12, που τονώνει σώμα και διάθεση και μπορεί να γεμίσει τον οργανισμό στη στιγμή με ενέργεια που διαρκεί για ώρες.

Η νέα σύνθεση της Power Health είναι σχεδιασμένη από Έλληνες επιστήμονες στο πνεύμα των καιρών. Αναμφισβήτητα ζούμε σε μια εποχή δύσκολη η οποία απαιτεί να δίνουμε 24 ώρες το 24ωρο το 100% του εαυτού μας. Αυτή, λοιπόν, η νέα σύνθεση είναι ειδικά μελετημένη πάνω στα δικά μας μέτρα και σταθμά και φτιάχτηκε για να μας βοηθήσει να τα βγάλουμε πέρα με τη δύσκολη και συχνά ανατρεπτική καθημερινότητά μας.

energy now

Το προϊόν αυτό, το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε μέρα του χρόνου, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στη διαχείριση του καθημερινού στρες, υποστηρίζει την ψυχολογική σταθερότητα και βοηθά στη μνήμη, τη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια. Την ίδια ώρα, τονώνει τον οργανισμό, μειώνει την κούραση, παρέχει ενέργεια, βοηθά στο να γίνεται σωστός μεταβολισμός στο σώμα για την παραγωγή ενέργειας, υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και παράλληλα τονώνει το αμυντικό σύστημα.

Ενέργεια άμεσης δράσης που διαρκεί για ώρες και τονώνει σώμα και διάθεση

Νιώθεις τις μπαταρίες σου να «αδειάζουν»; Η μέρα σου είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις και χρειάζεσαι ενέργεια στη στιγμή; Τα προβλήματα, οι έγνοιες και το άγχος έχουν ρίξει την ψυχολογία σου;

Δοκίμασε το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Energy Now. Το πίνεις σε... 10’’, το νιώθεις σε λίγα λεπτά, κρατάει... για ώρες. Διότι γνωρίζεις καλά ότι είναι σημαντικό να έχεις ενέργεια κάθε στιγμή!

Συστάσεις: Δε συνιστάται η χρήση του από άτομα που έχουν ευαισθησία στην καφεΐνη. Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη. Εγκυμοσύνη/Θηλασμός: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός και αν συνιστάται από τον γιατρό σας.