ΥΓΕΙΑ

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από μελέτη του Τζανείου Νοσοκομείου για τις εμβοές

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ένα ποσοστό 83% των ασθενών παρουσίασε βελτίωση με χρήση του MemoVigor2.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από μελέτη του Τζανείου Νοσοκομείου για τις εμβοές

Νέα δεδομένα που προκύπτουν από πρόσφατη ερευνητική μελέτη χαρίζουν αισιοδοξία σε όσους υποφέρουν από εμβοές και αισθάνονται ένα διαρκές βουητό στα αυτιά τους, χωρίς να υπάρχει κάποιο εξωτερικό ηχητικό ερέθισμα. Η συνηθισμένη ωτολογική διαταραχή μέχρι πρόσφατα υποβάθμιζε σημαντικά την ποιότητα της ζωής των ασθενών, λόγω των περιορισμένων θεραπευτικών επιλογών που είχαν στη διάθεσή τους. Έτσι, μέχρι πρότινος ήταν δύσκολο κάποιος να ανακουφιστεί από τις εμβοές.

Για τον λόγο αυτόν πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη ερευνητική μελέτη από την ΩΡΛ Κλινική του Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά*. Σκοπός της ήταν να διαπιστωθεί εάν το σύνθετο συμπλήρωμα MemoVigor 2 παρέχει ανακούφιση από τις εμβοές και να διερευνηθεί εάν η ποιότητα ζωής μετά τη θεραπεία συνοδεύεται από αλλαγές στις αντικειμενικές ακοολογικές παραμέτρους. Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Πώς θα ανακουφιστείτε από τις εμβοές;

Οι ασθενείς που συμμετείχαν στην έρευνα λάμβαναν ένα δισκίο MemoVigor2, που περιέχει 18 φυσικά συστατικά, ημερησίως για τρεις μήνες. Τα ευρήματα ήταν εντυπωσιακά! Ένα αξιοσημείωτο ποσοστό ασθενών με ιδιοπαθείς εμβοές παρουσίασε αντικειμενική και/ή υποκειμενική βελτίωση, της τάξεως του 83%.

Πιο συγκεκριμένα, το 58,5% των ασθενών παρουσίασε αντικειμενική και υποκειμενική βελτίωση! Το 19,5% παρουσίασε μόνο υποκειμενική βελτίωση, πιθανόν λόγω αποτελέσματος placebo, ενώ το 5% είχε αντικειμενική αλλά όχι υποκειμενική βελτίωση, γεγονός που μπορεί να αποδοθεί σε ψυχολογική επιβάρυνση. Τέλος, μόλις το 17% των ασθενών δεν παρουσίασε καμία βελτίωση.

MemoVigor2

MemoVigor2: Η αποτελεσματική φυσική λύση

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το MemoVigor2 δεν έχει παρενέργειες, γι’ αυτό και συστήνεται από ΩΡΛ και νευρολόγους, σε δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές. Οι αντιοξειδωτικές, νευροτροφικές και αγγειοδραστικές ιδιότητές του αποδίδονται στον μοναδικό συνδυασμό των 18 φυσικών συστατικών που περιέχει.

Με 4 φωσφολιπίδια, ginkgo biloba, L-ακετυλοκαρνιτίνη, λινολεϊκό οξύ, γλουταμινικό οξύ, βιταμίνες C, B1, Β6, Β12, E, σελήνιο, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο και μύρτιλο, βοηθάει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των εμβοών, των ιλίγγων και άλλων ωτικών παθήσεων, ενισχύοντας παράλληλα τη μνήμη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και διατίθεται στα φαρμακεία.

*H μελέτη έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό Hellenic Otorhinolaryngology, Volume 37, Issue 4, Oct-Dec 2016

Διαβάστε όλη τη μελέτη εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το MemoVigor2 εδώ.