ΥΓΕΙΑ

Πώς θα κάνετε αποτοξίνωση μετά το Πάσχα για αδυνάτισμα και ευεξία

Η υπερφαγία των γιορτινών ημερών που προηγήθηκαν σίγουρα σας έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα πρηξίματος.

Πώς θα κάνετε αποτοξίνωση μετά το Πάσχα για αδυνάτισμα και ευεξία

Η υιοθέτηση ενός πλάνου ασφαλούς αποτοξίνωσης μετά το Πάσχα μπορεί να σας δώσει το αίσθημα υγείας και ευεξίας που λείπει από την καθημερινότητά σας. Με βοηθό μας το Smile Pharmacy σας προτείνουμε έναν τρόπο αποτοξίνωσης εύκολο και προσαρμόσιμο.

Πολλοί οπαδοί των προγραμμάτων αποτοξίνωσης αναφέρουν πως νιώθουν πιο ενεργητικοί. Κόβοντας τη ζάχαρη, την καφεΐνη, τα trans λιπαρά, τα κορεσμένα λιπαρά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα συνολικά, και αντικαθιστώντας τα με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, θα τονωθεί φυσικά η ενεργητικότητά σας.

Το μεγαλύτερο όφελος της αποτοξίνωσης είναι πως επιτρέπει στο σώμα να καθαρίσει από τυχόν απόβλητα που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό. Ο καθαρισμός του εντέρου είναι ένα σημαντικό τμήμα της διαδικασίας αποτοξίνωσης, επειδή εκείνες οι τοξίνες πρέπει να φύγουν από το σώμα. Φυσικά, αναφερόμαστε σε μια μέθοδο αποτοξίνωσης που δεν είναι αυστηρή και που σκοπό έχει να σας βοηθήσει να αποβάλετε το πρήξιμο και τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν από την υπερφαγία του προηγούμενου διαστήματος.

Πρακτικά: Αντικαταστήστε το αλάτι µε μπαχαρικά, αποφύγετε εντελώς τον καφέ και τα αναψυκτικά και ενισχύστε την ενυδάτωση του οργανισμού με κατανάλωση νερού που φτάνει τα 2 με 2,5 λίτρα την ημέρα. Ταυτόχρονα, αποφύγετε τη ζάχαρη, την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Φυσικά, θα πρέπει να ενισχύσετε την κατανάλωση λαχανικών (κυρίως των σκουροπράσινων) και φρούτων αλλά και οσπρίων.

Πνευματικά: Περιορίστε τις αρνητικές σκέψεις αλλά και το στρες, κάνοντας γυμναστική που να ευνοεί τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική ανάταση. Pilates, yoga, aerial προπόνηση ή απλά μια βόλτα κάνοντας γρήγορο τρέξιμο στην αγαπημένη σας παραλία, θα σας βοηθήσουν να «αδειάσετε» το μυαλό σας και να αποτοξινωθείτε από τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος της καθημερινότητας.

Ενισχύστε την αποτοξίνωση με τα κατάλληλα συμπληρώματα

Οι υπερτροφές μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος. Στο Smile Pharmacy θα βρείτε τα SUPERFOODS για να πετύχετε το απόλυτο detox αποτέλεσμα.

Προτιμήστε το SlimDetox, τη φυσική φόρμουλα αδυνατίσματος με μοναδική σύνθεση πικραλίδας, σημύδας, πράσινου τσαγιού και αγκινάρας που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε 6 ημέρες.

Ενισχύστε την απώλεια βάρους με τον Πράσινο Καφέ SuperDiet 2500mg για την απόκτηση του πιο όμορφου εαυτού σου, σήμερα κιόλας! Ο πράσινος καφές δεν είναι τίποτα άλλο από τον καφέ που όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε στην αρχική του μορφή, δηλαδή πριν την επεξεργασία και το ψήσιμο. Με το ψήσιμο χάνονται πολλά εξαιρετικά συστατικά που περιέχει ο φρέσκος ακατέργαστος καφές.

Μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας και το Πράσινο Τσάι της SUPERFOODS. Οι βιολογικά ενεργές ουσίες στο Πράσινο Τσάι είναι οι πολυφαινόλες, οι οποίες παρουσιάζουν ανεκτίμητες ιδιότητες. Τα συστατικά του είναι υπεύθυνα για την αύξηση της θερμογένεσης, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη σταδιακή μείωση του σωματικού βάρους. Παράλληλα, έχει δείξει ότι είναι ένα φυσικό συστατικό που μπορεί να συμβάλει στη φυσιολογική ρύθμιση της χοληστερόλης. Τέλος, είναι σημαντική η συμβολή του στη σταδιακή πνευματική και σωματική διέγερση, ενώ η αντιοξειδωτική του δράση είναι ωφέλιμη για τους καπνιστές.

Βρείτε όλα τα SUPERFOODS στο Smile Pharmacy