ΥΓΕΙΑ

Ψείρα… ξεκόλλα! Πείτε «αντίο» στις ψείρες με τη σειρά Lice Free της FREZYDERM!

Η FREZYDERM, θέλοντας πάντα να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, είναι δίπλα στους γονείς στη φθινοπωρινή «μάχη» που καλούνται να δώσουν, παρέχοντάς τους ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για τη φροντίδα των παιδιών.

Ψείρα… ξεκόλλα! Πείτε «αντίο» στις ψείρες με τη σειρά Lice Free της FREZYDERM!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και μαζί μ’ αυτή ξεκινάει και το αιώνιο πρόβλημα όλων των γονιών αλλά κυρίως των παιδιών. Τα παιδικά κεφαλάκια κατακλύζουν οι συνήθεις ύποπτοι, οι ψείρες, που ταράζουν τη ζωή τους δημιουργώντας κνησμούς και ταλαιπωρία.

Όμως, η FREZYDERM, με το σύνθημα «ψείρα… ξεκόλλα», γίνεται και αυτό το φθινόπωρο σύμμαχος όλων των γονιών και των μικρών φίλων, μέσω της ολοκληρωμένης αντιφθειρικής αγωγής, το Lice Free Set. Η αγωγή αντιμετώπισης γίνεται με φυσικό τρόπο και είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς τα προϊόντα δεν περιέχουν χημικά και τοξικά βιοκτόνα. Στόχος της αγωγής είναι να απαλλάξει τα κεφαλάκια των παιδιών από τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Το Lice Free Set αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι, προϊόντα ασφαλή για τα παιδιά, καθώς δεν περιέχουν τοξικά βιοκτόνα, συντηρητικά, αρώματα, χρώματα και parabens. Φωτογραφίες των προϊόντων μπορείτε να δείτε στην gallery στο τέλος του άρθρου.

Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα των προϊόντων του Lice Free Set οφείλεται σε αιθέρια έλαια και σε φυτικά εκχυλίσματα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καταπραΰνουν το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς, ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση τους προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και μετά το μπάνιο. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και απαιτούνται λίγα λεπτά για την εφαρμογή τους.

Το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και, τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί την κόνιδα στην τρίχα.

Η πρόληψη της φθειρίασης γίνεται με τη Lice Rep της FREZYDERM, μια μαλακτική λοσιόν κατάλληλη για καθημερινή περιποίηση και προστασία των μαλλιών. Η λοσιόν βασίζεται σε φυτικά έλαια τεϊόδεντρου, γερανιού, λεβάντας, neem και γλυκεριδίων αμυγδάλου. Έχει την ιδιότητα να προλαμβάνει τη μετάδοση των φθειρών και να τις απωθεί με φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα οι μαλακτικές της ιδιότητες περιποιούνται τα μαλλιά. Η λοσιόν παραμένει στα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Η FREZYDERM διαθέτει όλα τα κατάλληλα προϊόντα για να αποτραπεί και να καταπολεμηθεί η δυσάρεστη εμφάνιση των ενοχλητικών επισκεπτών αλλά και να βοηθήσει τα παιδιά να απαλλαγούν από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ