Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οι οποίες προκαλούν ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.
Παράλληλα, μπορεί να έχει θετική συμβολή στην απώλεια βάρους.
Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα όμως, η κατανάλωση πράσινου τσαγιού πρέπει να γίνεται με μέτρο, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στον οργανισμό σας.
Δείτε ποιες είναι αυτές: