Ενυδάτωση κόλπου: Τι λένε οι κλινικές μελέτες και πώς μπορεί να σε βοηθήσει η χρήση υαλουρονικού

Πολλές γυναίκες επιθυμούν να προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση στον κόλπο τους, και δεν περιορίζονται σε εκείνες που αντιμετωπίζουν συμπτώματα κολπικής ξηρότητας. Η ενυδάτωση του κόλπου, αφορά και τις γυναίκες που θέλουν απλά να ενισχύσουν τη φυσική λίπανση και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους λειτουργία.

Ο κόλπος βλέπεις, έχει τις φυσικές του εκκρίσεις, όμως αυτές μειώνονται καθώς η ηλικία αυξάνεται. Παράλληλα, πολλοί παράγοντες της καθημερινότητας, μπορεί να προκαλέσουν ανεπαρκή εφύγρανση του κόλπου ακόμη και σε πολύ μικρές ηλικίες. Η μείωση των κολπικών εκκρίσεων δυσχεραίνει τον αυτοκαθαρισμό του κόλπου, προκαλεί ερεθισμούς και αυξάνει την πιθανότητα λοιμώξεων, ενώ κάνει επώδυνη τη σεξουαλική επαφή. Πώς αντιμετωπίζονται λοιπόν αυτά τα θέματα;

Η απάντηση του υαλουρονικού για την ενυδάτωση του κόλπου

Ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθεί η ενυδάτωση του κόλπου, είναι η χρήση κολπικών υποθέτων με υαλουρονικό. Το ερώτημα ωστόσο, για κάθε γυναίκα που θέλει να το δοκιμάσει, είναι το πόσο ασφαλές και αποτελεσματικό είναι. Έγκυρες απαντήσεις μπορούν να δοθούν μόνο από κλινικές μελέτες, επομένως το προϊόν που θα επιλέξεις, θα πρέπει να είναι κλινικά ελεγμένο. Όσο περισσότερες κλινικές μελέτες διαθέτει, τόσο πιο ασφαλές και αποτελεσματικό θα είναι.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία του κόσμου, το Memorial Sloan Kettering Cancer Center, αποδείχθηκε πως ένα συγκεκριμένο ενυδατικό κολπικό υπόθετο με υαλουρονικό, το ValiaGyn HYDRO, μπορεί να αποκαταστήσει τη σεξουαλική λειτουργία και την αυτοπεποίθηση των γυναικών, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσης του κόλπου.

hydrogyn.png

Οι δοκιμές έγιναν σε περιπτώσεις σοβαρής κολπικής και αιδοιοκολπικής ξηρότητας, ωστόσο, το ValiaGyn HYDRO δεν προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε σοβαρά περιστατικά, απλώς αποδεικνύει ότι, εφόσον είναι αποτελεσματικό στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για την ενυδάτωση του κόλπου, από την πιο ήπια μέχρι την πιο σοβαρή.

Παράλληλα είναι εντυπωσιακό το ότι, σύμφωνα με τα πορίσματα μιας άλλης κλινικής μελέτης, το ValiaGyn HYDRO είναι εξίσου αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων κολπικής ξηρότητας, σε σύγκριση με την τοπική θεραπεία φαρμάκου. Έτσι, το ValiaGyn HYDRO, καθώς δεν περιέχει ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες, μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για τις γυναίκες που επιθυμούν να αυξήσουν την ενυδάτωση του κόλπου τους, χωρίς να κάνουν ορμονική ή φαρμακευτική θεραπεία.

ValiaGyn HYDRO η αξιόπιστη επιλογή

Στη γυναικολογική υγεία προέχει η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα. Γι’αυτό, αναζητώντας στις επιστημονικές έρευνες την πιο αξιόπιστη επιλογή, διαπιστώσαμε πως το ValiaGyn HYDRO διαθέτει τις περισσότερες και τις πιο έγκυρες κλινικές μελέτες.

Άλλωστε είναι δοκιμασμένο και από την μακρόχρονη κυκλοφορία του σε Ευρώπη και Αμερική. Ακόμα, εγγύηση αποτελεί και το ότι παράγεται από τη Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη φαρμακευτική Fidia Farmaceutici Spa.

Έτσι δίνει τη δυνατότητα στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά τρόπους για να καλυτερεύσει τη ζωή της σε όλα τα επίπεδα, να βελτιώσει με ασφάλεια τη λειτουργία του κόλπου της και να τονώσει τη σεξουαλική της ζωή και την αυτοπεποίθησή της.