ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όμιλος Υγεία: Ειδικά προνόμια υγείας προς τα μέλη του AHEPA

Μία νέα συνεργασία με σημαντικά οφέλη υπέγραψαν το AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) και ο Όμιλος Υγεία, στο πλαίσιο του AHEPA FAMILY SUPREME CONVENTION που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Όμιλος Υγεία: Ειδικά προνόμια υγείας προς τα μέλη του AHEPA

Πλέον, τα μέλη του AHEPA είναι δικαιούχοι σημαντικών παροχών για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στον Όμιλο Υγεία, έναν από τους πιο ισχυρούς παρόχους υγείας στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τα προνόμια που προσφέρονται περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές για όλα τα μέλη του AHEPA παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος του ΑΗΕΠΑ, Ανδρέας Ζαχαριάδης καλωσόρισε και συνεχάρη τον Όμιλο Υγεία για την πρωτοβουλία του να προσφέρει κορυφαίας ιατρικής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα μέλη του AHEPA παγκοσμίως σε προνομιακές τιμές. Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που από το 2010 έχει διαπιστευτεί από τον διεθνή οργανισμό JCI (Joint Commission International). Είμαστε σίγουροι ότι η ελληνική ομογένεια θα ανταμειφθεί με πολλά και σημαντικά οφέλη τόσο σε περιπτώσεις επείγουσας ιατρικής όσο και για προγραμματισμένες επεμβάσεις. Μέσα από αυτή τη συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, το κάθε μέλος του AHEPA θα μπορεί να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια, για οποιοδήποτε θέμα υγείας προκύψει κατά την διαμονή του στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του Ομίλου Υγεία, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε πως «το ΥΓΕΙΑ υπήρξε πάντα ένα νοσοκομείο με διεθνή προσανατολισμό προσφέροντας τις πιο καινοτόμες μεθόδους με ότι πιο σύγχρονο σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διαχείριση των διεθνών ασθενών (International Patient Services). Τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Υγεία είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και στην προσέλκυση ασθενών από όλο τον κόσμο. Πρόσφατα το ΥΓΕΙΑ βραβεύτηκε με το διεθνές βραβείο του Best International Hospital για το 2016 στην Ελλάδα. Θεωρούμε ότι τα μέλη του AHEPA και οι οικογένειές τους, από την Ελλάδα αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, θα ωφεληθούν σημαντικά από την παροχή των συγκεκριμένων προνομίων και ταυτόχρονα θα λάβουν την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα στον Όμιλο Υγεία».

Διαβάστε ακόμη:

ΥΓΕΙΑ: Νέο εξειδικευμένο τμήμα μεταμόσχευσης μαλλιών



Αρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία «Salus Index 2017»

O Όμιλος Υγεία στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας