ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Νερό με λεμόνι για νεανικό δέρμα για πάντα!

Το νερό με λεμόνι έχει αμέτρητα οφέλη για τον οργανισμό και ένα από αυτά είναι ότι κάνει το δέρμα λαμπερό και υγιές.

Νερό με λεμόνι για νεανικό δέρμα για πάντα!

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνες κι έτσι η δράση του είναι μοναδική για την υγεία της επιδερμίδας.

Επειδή ο χυμός του λεμονιού είναι όξινος μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα κι έτσι είναι απαραίτητο να τον χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το νερό.

- Το νερό με λεμόνι εξαφανίζει τις ουλές και τις κηλίδες: Ο αποχρωματισμός είναι αποτέλεσμα δερματοπάθειας, γήρανσης ή τραυματισμού στο δέρμα. Τα σημάδια εξαφανίζονται σταδιακά εφαρμόζοντας το νερό με το λεμόνι στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι ειδικοί συνιστούν να εφαρμόζεται το διάλυμα πριν το βραδινό ύπνο ώστε να δράσει αποτελεσματικότερα.

- Το νερό με λεμόνι καταπολεμά την ακμή: Ο χυμός λεμονιού έχει αντιβακτηριδιακή δράση κι έτσι βοηθά ώστε να υποχωρήσουν τα συμπτώματα της ακμής και να προληφθούν τα σπυράκια. Εφαρμόζοντας νερό με λεμόνι στα κόκκινα ή μαύρα στίγματα περιορίζεται η εξάπλωσή τους.

- Το νερό με λεμόνι κάνει απολέπιση στο δέρμα: Το νερό με λεμόνι είναι ένας φυσικός τρόπος να κάνουμε απολέπιση, καθώς τα κιτρικά οξέα απομακρύνουν την επιφανειακή στιβάδα των νεκρών κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να γίνεται πιο λείο και απαλό.

- Το νερό με λεμόνι ενυδατώνει το δέρμα: Ο χυμός λεμονιού ενυδατώνει το ξηρό δέρμα. Λειτουργεί αποτελεσματικότερα όταν συνδυάζεται με το ελαιόλαδο και το μέλι.Διαβάστε επίσης:

Διατροφή: 5 καλοί λόγοι να πιείτε νερό με λεμόνι