ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Πέντε τρόποι που δεν γνωρίζατε για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας

Πόσες φορές δεν έχετε ξυπνήσει το πρωί και ενώ αισθάνεστε το σώμα σας στην καλύτερή του κατάσταση και είστε γεμάτοι ενέργεια, κοιτάζεστε στον καθρέφτη και βλέπετε ότι ο χρόνος αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στην επιδερμίδα του προσώπου και εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό;

Πέντε τρόποι που δεν γνωρίζατε για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας

Και όμως μπορείτε! Δείτε 5 "κόλπα" για να σταματήσετε άμεσα την επίδραση του χρόνου στο πρόσωπό σας:

-Βελονισμός: Ναι, είναι μια μέθοδος που δεν την γνωρίζουν, ούτε και την επιλέγουν πολλοί, αλλά έχει φέρει αποδεδειγμένα αποτελέσματα καθώς ηρεμεί του μυς του προσώπου και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα.

article-2666846-1F134C0A00000578-522 306x366

-Rollers: Πρόκειται για μια μικρή συσκευή που θυμίζει ξυραφάκι μόνο που αντί για λεπίδες, έχει στην κεφαλή έναν περιστρεφόμενο κύλινδρο. Όταν το πιέζετε ελαφρά και το σύρετε επάνω στο πρόσωπό σας, διεγείρετε το λεμφικό σας σύστημα και βελτιώνετε την "αποστράγγιση"του προσώπου, κάτι που μπορεί να εξαλείψει οποιοδήποτε πρήξιμο παρατηρείτε. Τα rollers έχουν σκοπό να ενδυναμώσουν του μυς του προσώπου και να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος.

-Πλύσιμο με δροσερό νερό: Όταν πλένετε το πρόσωπό σας με νερό που είναι είτε καυτό, είτε πολύ κρύο, μπορεί να προκαλείτε βλάβες στα ευαίσθητα τριχοειδή αγγεία κάτω από την επιδερμίδα σας και σπασίματα στις λεπτές φλέβες που υπάρχουν εκεί. Αντ' αυτού, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό που είναι απλά δροσερό, για να βοηθήσετε στην σύσφιξη των πόρων και να "ξυπνήσουν" τα μάτια σας.

-"Ηλεκτρική αναζωογόνηση": Δεν είναι μόνο η κλασική απολέπιση και οι μάσκες προσώπου οι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να αναζωογονηθεί. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας λέει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι με την τοπική ηλεκτροδιέγερση, η οποία είναι ανώδυνη και επικεντρώνεται στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την τόνωση των μυών του προσώπου. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά τα μακροχρόνια αποτελέσματα απαιτούν τακτική εφαρμογή και υπομονή.

caci

-Γιόγκα προσώπου: Είναι μια μέθοδος που λίγοι γνωρίζουν, αλλά φαίνεται πως έχει αποτελέσματα. Ειδικές ασκήσεις των μυών του προσώπου βελτιώνουν την ελαστικότητά τους και την κυκλοφορία του αίματος. Αν δεν το έχετε ξανακούσει, προμηθευτείτε ένα βιβλίο και μάθετε ακριβώς πώς γίνεται.

51W84stm7jL. BO2204203200 PIsitb-sticker-arrow-clickTopRight35-76 SX342 SY445 CR00342445 SH20 OU02

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα περιορίσετε τις ρυτίδες από το μαξιλάρι

Αντιγήρανση: 5 μύθοι και αλήθειες που οφείλετε να γνωρίζετε

Ντους με βιταμίνη C για τέλειο δέρμα!

Νικήστε τις φλεγμονές για να παραμείνετε νέοι