ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κυτταρίτιδα: Το νόστιμο βότανο που την εξαφανίζει

Ένα βότανο με ωραία γεύση και άρωμα που θυμίζει λεμόνι, μπορεί να αποτελέσει τον πιο υγιεινό σύμμαχο των γυναικών στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα αλλά και γενικότερα από το λίπος.
Κυτταρίτιδα: Το νόστιμο βότανο που την εξαφανίζει

Ένα βότανο με ωραία γεύσηκαι άρωμα που θυμίζει λεμόνι, μπορεί να αποτελέσει τον πιο υγιεινό σύμμαχο τωνγυναικών στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα αλλά καιγενικότερα από το λίπος.

Πρόκειται για τη λουίζα, οιδράσεις της οποίας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Η λουίζα βοηθά στην αύξησητου ρυθμού του μεταβολισμού, τη ρύθμιση της όρεξης και τη διούρηση, και θεωρείταιμια καλή λύση στην κατακράτηση υγρών.

Βέβαια, για την ενίσχυσητων αποτελεσμάτων της, η λουίζα θα πρέπει να αποτελεί μέρος μιας υγιεινήςδιατροφή, με άσκηση και τοπική φροντίδα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήσητης από εκείνους που έχουν υπόταση,
επειδή είναι διουρητική και μειώνει τηνπίεση.

Πως μπορείτε ναχρησιμοποιήσετε τη λουίζα:

Βράστε μία χούφτα λουΐζα σε3 ποτήρια νερό. Πίνετε από ένα φλιτζάνιπερίπου 20 λεπτά πριν τα γεύματά σας. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από1-2 μήνες και στη συνέχεια κάντε έναδιάλειμμα 2 εδομάδων.

Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε καικομπρέσες λουίζας στην περιοχή με κυτταρίτιδα.