ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι top διατροφικές συμβουλές για το 2014!

Το 2013 έφυγε και μαζί του πήρε και όλες τις διατροφικές ατασθαλίεςπου πολλοί από εμάς θα πληρώνουμε για πολλούς μήνες ακόμα!

Οι top διατροφικές συμβουλές για το 2014!

Το 2013 έφυγε και μαζί του πήρε και όλες τις διατροφικές ατασθαλίεςπου πολλοί από εμάς θα πληρώνουμε για πολλούς μήνες ακόμα!

Φέτος, λοιπόν, καλό θα είναι να θέσετε στόχους ως προς τηδιατροφή και με κίνητρο το τέλειο σώμα να προσπαθείτε να παραμένετε συνεπείςστο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, τα πάντα στη διατροφή είναιεύκολα, αν υπάρχει πρόγραμμα και στόχος!

Δείτε ποιες είναι οι συμβουλές τους, το 2014, για ισορροπημένηδιατροφή και τέλειο σώμα!

Βρείτε ένα κίνητρο!

Ορίστε τον στόχο βάσει του οποίου θα οργανώσετε όλο σας τοπρόγραμμα και θα επικεντρώσετε όλη σας την προσπάθεια. Έτσι, θα έχετε σίγουραλιγότερες πιθανότητες να ξεφύγετε!

Φτιάξτε πρόγραμμα!

Φυσικά και δεν θα χάσετε τα επιπλέον κιλά σε μία νύχτα. Μηναπογοητεύεστε και φτιάξτε ένα εφικτό διατροφικό πρόγραμμα που δεν θα σας καταπονείκαι θα έχει εμφανή αποτελέσματα. Ένα ανέφικτος πρόγραμμα, δεν έχει κανέναν λόγούπαρξης, αφού στο τέλος θα σας κάνει να τα παρατήσετε.

Πίνετε νερό!

Ακόμη και αν δεν σας είναι ευχάριστο θα πρέπει να πίνετετουλάχιστον 10 ποτήρια νερό καθημερινά. Το νερό καθαρίζει τον οργανισμό και όσοσημαντικό είναι να κάνουμε μπάνιο εξωτερικά, άλλο τόσο είναι να κάνουμε καιεσωτερικά.

Για μία μέρα της εβδομάδας γίνεται χορτοφάγος!

Όχι μόνο θα κάνετε οικονομία στο πορτοφόλι σας, επιλέγονταςτις εναλλακτικές του κρέατος, αλλά ταυτόχρονα θα ενισχύσετε τη διατροφή σας μεπερισσότερες φυτικές ίνες και πολύτιμο φολικό οξύ, μειώνοντας τις θερμίδες.

Μία παρασπονδία δεν έβλαψε κανέναν!

Μια παρασπονδία όμως δεν είναι λόγος για να παρατήσετε τοστόχο σας. Κάθε μέρα που ξεκινάει, είναι καινούργια και μια νέα ευκαιρία για ναμπείτε πάλι σε πρόγραμμα.

Κρατήστε ημερολόγιο διατροφής!

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε στο τέλος της εβδομάδας ναεντοπίσετε τυχόν λάθη στις διατροφικές σας επιλογές και να τα διορθώσετε. Δεχρειάζεται να είστε γλαφυροί στην περιγραφή. Συντομογραφίες όσων καταναλώνετεσε ένα σημειωματάριο που θα βρίσκεται μόνιμα στο τραπέζι της κουζίνας, αρκούν.