ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εσείς έχετε μετρήσει πόσα βαρέα μέταλλα έχετε στον οργανισμό σας;

Η διατροφή μας έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν βοηθά συχνά να έχουμε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Εσείς έχετε μετρήσει πόσα βαρέα μέταλλα έχετε στον οργανισμό σας;

Δεν εμπεριέχονται τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία τα ένζυμα και οι βιταμίνες, ενώ παράλληλα από τα ραντίσματα με απαγορευμένες πλέον ουσίες, τα ωφέλιμα λαχανικά και φρούτα καθώς επίσης και το περιβάλλον έχει επιβαρυνθεί με τοξικές ουσίες και βαρέα μέταλλα.

Η εκτίμηση της βιοδιαθεσιμότητας των απαραίτητων μετάλλων, των ιχνοστοιχείων και των βαρέων μετάλλων είναι απαραίτητη στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου εφόσον είναι γνωστό πλέον ότι τα μεν ιχνοστοιχεία συμμετέχουν σχεδόν σε όλους τους βιολογικούς μηχανισμούς για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, ενώ η έκθεση στα τοξικά μέταλλα όπως: Υδράργυρος, Αλουμίνιο, Κάδμιο και το εξασθενές Χρώμιο, συμβάλλουν σε εκδήλωση σοβαρών ασθενειών.

Το Oligoscan, όπως αναφέρει ο Δρ .Παπαχαραλάμπους Μιχάλης Ειδικός Παθολόγος και Επιστημονικός Διευθυντής στην Ορθοβιοτική Ιατρική, είναι μια πολύ πρόσφατη επαναστατική μέθοδος ψηφιακής φασματομετρίας που εκτιμάει άμεσα και αναίμακτα, την βιοδιαθεσιμότητα όλων των σημαντικών για την υγεία μετάλλων, των ιχνοστοιχείων και βαρέων μετάλλων, μόλις σε 7 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ