The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan: Η επιστημονική προσέγγιση διατροφής που ψάχναμε!

Ο τρόπος ζωής που ακολουθούμε, συχνά δεν μας επιτρέπει να φροντίζουμε τη διατροφή μας όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σε λύσεις και επιλογές που έχουν επιβαρυντικά αποτελέσματα για τον οργανισμό μας. Δεν είναι τυχαίο πως οι υπέρβαροι και παχύσαρκοι άνθρωποι παγκοσμίως αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα η παχυσαρκία να θεωρείται ως η «νόσος του 21ου αιώνα».

Επιπλέον, οι περισσότεροι από εμάς δεν κατέχουμε την απαιτούμενη γνώση ώστε να τρεφόμαστε με αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε, ώστε ο οργανισμός μας να παίρνει τα στοιχεία που χρειάζεται για να διαθέτει την απαιτούμενη ενέργεια, χωρίς να δημιουργούνται αποθέματα που οδηγούν στην αύξηση του βάρους μας. Δεν μπορούμε, δηλαδή, να υπολογίσουμε εύκολα τη θερμιδική αξία κάθε γεύματος ή σνακ που καταναλώνουμε, ενώ ενίοτε επιλέγουμε συνδυασμούς τροφών που αντί να ανακουφίζουν την πείνα μας, προκαλούν όλο και συχνότερα λιγούρες.

Η καθημερινή διατροφή μπορεί να είναι μια δύσκολη εξίσωση, ειδικά όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος και να διατηρηθούμε στα ιδανικά επίπεδα, μακροπρόθεσμα. Το πρόγραμμα διατροφής The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε ακριβώς αυτό, άμεσα, αλλά και απολύτως ασφαλώς, καθώς πρόκειται για επιστημονικά ελεγμένη προσέγγιση.

soupa.jpg

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan: Το πρόγραμμα διατροφής που χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος

Η διατροφή The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan αρχικά γνωστή ως Τhe Cambridge Diet, κυκλοφόρησε εμπορικά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και έκτοτε έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο. Με μεγαλύτερο πλεονέκτημά της τη δυνατότητα να αναπτύσσει σχέσεις ένας-προς-έναν με όσους την εμπιστεύονται, δημιούργησε μια ολόκληρη φιλοσοφία πάνω στις σχέσεις των πελατών της με τους συμβούλους τους.

Η λογική του προγράμματος απώλειας βάρους της ﷟HYP1:1 Diet by Cambridge Weight Plan βασίζεται σε ένα επιστημονικά στημένο Πλάνο Βημάτων που συνδυάζει προϊόντα αντικατάστασης γευμάτων και υποστήριξη από πιστοποιημένους συμβούλους οι οποίοι παρέχουν προσωπική επαφή, ένας-προς-έναν, τόσο ως προς τη καθοδήγηση των διαιτώμενων όσο και ως προς την απαιτούμενη υποστήριξη.

Την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια και την ασφάλειά της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, έχουν διαπιστώσει κατά καιρούς δεκάδες μελέτες σχετικά με τις βασικές συνιστώσες της. Η μελέτη DiRECT, με βάση τα προϊόντα και το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει αλλάξει τον τρόπο που οι γιατροί και οι διαιτολόγοι σε όλο τον κόσμο σκέφτονται για την αντιστροφή του διαβήτη. Βάσει των απίστευτων αποτελεσμάτων της έρευνας DiRECT, μάλιστα, το NHS (σύστημα υγείας) και ο οργανισμός διαβήτη του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν φτιάξει μια πιλοτική μελέτη για την ύφεση του διαβήτη τύπου 2 σε 5000 ασθενείς.

mpara-vromis.jpg

Όλες οι μελέτες συγκλίνουν πως οι συμμετέχοντες που έκαναν διατροφή The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan κατάφεραν να διώξουν πάνω από 10 κιλά και στην πρόσφατη μελέτη απώλειας βάρους DROPLET, το συμπέρασμα ήταν πως οι συμμετέχοντες έχασαν και πάλι περισσότερα από 10 κιλά και βελτίωσαν πολλαπλά τους δείκτες υγείας τους. Είναι ενδεικτικό, ότι σε ποσοστό 62% συνέχισαν την The 1:1 Diet με δικά τους έξοδα, μετά το τέλος της μελέτης.

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan διαθέτει τεράστιο φάσμα γευστικών γευμάτων, όπως shakes, μπάρες, σούπες, smoothies, αλμυρά πιάτα, porridges, και άλλα, που ταιριάζουν σε όλους. Κάθε γεύμα είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος, πάντα σε άμεση συνεργασία με τον Σύμβουλό του. Όλη η σειρά προϊόντων The 1:1 Diet έχει ερευνηθεί και δοκιμαστεί από ειδικούς, παρέχει όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται το σώμα, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά η ελεγχόμενη απώλεια βάρους – η οποία είναι άμεσα εμφανής.

cocktail.jpg

Οι γευστικές επιλογές ποικίλουν από τα παραδοσιακά «μακαρόνια με κιμά» ή αλλιώς σπαγγέτι μπολονέζ, τα οποία μάλιστα πρόσφατα βραβεύτηκαν στην Ελλάδα με Silver Fitness Award, μέχρι ένα healthy porridge, ένα λαχταριστό μπολ Thai noodles, ροφήματα με διάφορες γεύσεις, φρουτώδη smoothies, σοκολατένια bites, και πολλά άλλα που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους, καθώς είναι όλα θερμιδικά ελεγμένα, ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένα με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει να τονίσουμε, πως είναι γεμάτα γεύση, ώστε αυτός που επιλέγει την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan να μην αισθάνεται στιγμή πως κάνει κάτι που δεν απολαμβάνει!

milk-shake.jpg

Σήμερα, οι επιλογές μας είναι πολλές και είναι σαφώς στο χέρι μας να προχωρήσουμε στη ζωή με το ιδανικό βάρος, απαλλαγμένοι από τυχόν προβλήματα με την υγεία μας που επιφέρει μια κατάσταση όπως η παχυσαρκία ή ο διαβήτης τύπου ΙΙ. Επιλέγουμε τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, ελέγχουμε το βάρος μας, τρεφόμαστε με νόστιμα γεύματα που έχουμε μαζί μας εύκολα, όπου κι αν βρισκόμαστε και βλέπουμε άμεσα το περιττό βάρος να χάνεται!

Φυσικά, όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες, γι’ αυτό και η συμβολή του Συμβούλου είναι καθοριστική για να μας καθοδηγήσει και να μας προτείνει αυτό που ταιριάζει στις δικές μας συνήθειες και ανάγκες. Έτσι, επικοινωνώντας με την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, άμεσα, είτε καλώντας στο 212 213 4383 είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ένας σύμβουλος θα μας καλέσει και θα μας ενημερώσει για όλα, αφού συζητήσουμε μαζί του όσα μας απασχολούν για τη διαχείριση του βάρους μας.