ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: Τα ψέματα του Άδωνι με χρονολογική σειρά

«Ψεύτη»αποκαλούν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, οι εκπρόσωποι της ΠανελλήνιαςΟμοσπονδίας Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ
Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: Τα ψέματα του Άδωνι με χρονολογική σειρά

«Ψεύτη»αποκαλούν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, οι εκπρόσωποι της ΠανελλήνιαςΟμοσπονδίας Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ και με ανακοίνωσή τους αναφέρουν με χρονολογικήσειρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που τους έδωσε και δεν τις τήρησε.

«Απότα τέλη Ιουλίου που σας είδαμε πρώτη φορά, αναφέροιυν χαρακτηριστικά, μας έχετετρελάνει στα ψέματα. Μας διαβεβαιώνατε ότι δεν υπάρχει το σχέδιο της taskforce, αυτό που σήμεραδηλαδή επιβάλλετε στον Ελληνικό λαό και ακόμη και αν υπήρχε, δεν επρόκειτο νατο ψηφίσει κανείς έλληνας βουλευτής. Επίσης, μας λέγατε ότι εμείς οιεργαζόμενοι στην δημόσια πρωτοβάθμια είμαστε το στήριγμά σας για τηναντιμετώπιση των ιδιωτικών συμφερόντων.

ΤονΑύγουστο μας διαβεβαιώνατε ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας απόεμάς,οποιαδήποτε ειδικότητα και αν έχει. Όλες δε οι παροχές, θα συνεχίσουν ναυπάρχουν στη νέα ΠΦΥ.

Ξανάτο Σεπτέμβριο μετά τη διαμαρτυρία των εργαζομένων έξω από το Υπουργείο, διαβεβαιώνατεότι δε θα απολυθεί κανένας από τους εργαζόμενους, αλλά παρ’όλα αυτά, θα μπούμε σεδιαθεσιμότητα.

Έναένα μας τα ξεφουρνίζετε Υπουργέ για να μη μας πειράξει.

Δηλώνατεστα Μ.Μ.Ε. ότι η διαθεσιμότητα θα είναιένα Σαββατοκύριακο και όλοι θα επανέλθουν στην εργασία τους. Να όμως πουτο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισηςσας διαψεύδει και η διαθεσιμότητα δεν μπορεί να είναι λιγότερη από 15 ημέρες,γιατί αυτό αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση.

Προχωράμεστη «δήθεν» παρουσίαση των δύο σχεδίων, που τελικά έγιναν τρία για τον ΕΟΠΥΥ.Άλλο ένα τεράστιο ψέμα μια και ήταν ήδη προαποφασισμένο το σχέδιο της taskforce, όπως ήδη έχει αποδειχθεί.

Μετάπήγαμε στις υποτιθέμενες διαβουλεύσεις που στην ουσία ήταν προσχηματικές καιστις οποίες μας τιμήσατε με την απουσία σας. Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα και μαςαπολύετε μέσω τηλεόρασης».

Καιη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ καταλήγει απευθυνόμενη στον υπουργόΥγείας «Μη φοβάστε, δε σας κλέβει κανείς τη δόξα. Το θάνατο της δωρεάν ΔημόσιαςΥγείας στην Ελλάδα και κατ΄ επέκταση τουΕλληνικού λαού τον επωμίζεστε εξολοκλήρου.

Μπορείο ιστορικός του μέλλοντος να σας αναφέρει σαν ένα επιτυχημένο πωλητή βιβλίων,αλλά επίσης θα σας αναφέρει σα νεκροθάφτη της Δημόσιας Υγείας και των Ελλήνων».

Διαβάστεεπίσης

Άδωνις: Βαρέθηκα να κάνω το αυτονόητο και να δοξάζεται ο Τόμσεν

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Πολιτικά ανήθικος ο Αδωνις Γεωργιάδης

Οργή γιατρών για τις δηλώσεις Άδωνι περί δόξας και απολύσεων