ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Άδωνις: Ξεκινά η κινητικότητα. Δε συζητώ με απεργούς γιατρούς

Την άρνησή του να κάνει διάλογο με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥμε κλειστά τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, επανάλαβε την Πέμπτη ο υπουργός ΥγείαςΆδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανακοίνωσε επιπλέον ότι «θα ξεκιν
Άδωνις: Ξεκινά η κινητικότητα. Δε συζητώ με απεργούς γιατρούς

Την άρνησή του να κάνει διάλογο με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥμε κλειστά τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, επανάλαβε την Πέμπτη ο υπουργός ΥγείαςΆδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανακοίνωσε επιπλέον ότι «θα ξεκινήσει ηκινητικότητα στον ΕΟΠΥΥ ενδεχομένως και την ερχόμενη Δευτέρα ακόμη και χωρίςτους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ».


"Δεν συζητώ με απεργούς, δήλωσε ο κ. Α.Γεωργιάδης.Είναι πάγια αρχή μου. Το κράτος δεν εκβιάζεται. Δεν είναι ώρα γιααγωνιστικές διεκδικήσεις. Είναι ώρα για δουλειά. Ελπίζω οι γιατροί να τοκαταλάβουν. Θα θέλαμε τους γιατρούς να είναι μαζί μας στη μεταρρύθμιση νασυζητάμε και να διαμορφώνουμε. Αν επιμείνουν στην απεργία τους, η μεταρρύθμισηθα προχωρήσει χωρίς αυτούς".


Σημειώνεται ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν κανονικά τηναπεργία τους μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, ενώ την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσουνγια να εκτιμήσουντην κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.