ΦΑΡΜΑΚO

H DEMO δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση

Με σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στη φαρμακευτική αγορά, η φαρμακοβιομηχανία DEMO έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στη νοσοκομειακή αγορά κυριαρχώντας παράλληλα στον τομέα των εξαγωγών.

H DEMO δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση

Μαζί με τις μεγάλες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, η εταιρεία DEMO, δείχνουν το δρόμο της ανάπτυξης στην Ελλάδα και τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία στην οικονομία της χώρας.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας κ.κ. Σταύρος Δέμος και Δημήτρης Δέμος πραγματοποίησαν την Τρίτη ειδική εκδήλωση για τους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ημέρες Βιομηχανίας» που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε ξενάγηση στις προηγμένες παραγωγικές μονάδες της εταιρείας, συνολικής έκτασης άνω των 40.000 τ.μ. Ανάμεσα σε αυτές και το υψηλής τεχνολογίας εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου, το οποίο είναι κορυφαίο στην Ελλάδα και εκτείνεται σε περισσότερα από 1.400 τ.μ.

DEMO Photo 8 mikrh

Ο Αντιπρόεδρος της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, δήλωσε σχετικά: «Η ισχυρή παρουσία μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, η σταθερή πορεία εξέλιξης και η εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τους ανθρώπους μας, την υψηλή τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία τους, καθώς και με τις υπερσύγχρονες υποδομές μας. Επενδύοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης παραγωγικής μονάδας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην πρόοδο των εργαζομένων μας μέσα σε ένα σταθερό, ασφαλές και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στη νοσοκομειακή αγορά και να γίνουμε πρωταθλητές στις εξαγωγές. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικά και καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν γιατροί και ασθενείς σε παγκόσμιο επίπεδο».

DEMO Photo 5

Η DEMO Pharmaceutical S.A.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με κύκλο εργασιών που ξεπερνάει τα €105.000.000 και ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 22% τα τελευταία 8 χρόνια, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 50 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

DEMO Photo 10

Η DEMO αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει μία μεγάλη σειρά φαρμακευτικών προϊόντων για νοσοκομειακή χρήση (αντιβιοτικά, οροί, πολυβιταμινούχα, προϊόντα τεχνητού νεφρού, προϊόντα αίματος, κ.λπ.), ενώ παράλληλα συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού για διάθεση πρωτοτύπων φαρμακευτικών σκευασμάτων στην ελληνική αγορά.

DEMO Photo 3

Τα τελευταία 10 χρόνια η DEMO ABEE κατάφερε να είναι η:

--1η σε παραγωγή ενέσιμων φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα,

--1η σε επενδύσεις στην Ελλάδα

--66η ελληνική παραγωγική εταιρεία.

Τέλος η εταιρεία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.