ΦΑΡΜΑΚO

Απάτη με συνταγογράφηση επιθεμάτων: Ο ΣΕΙΒ καταδικάζει τα φαινόμενα εκτροπής

Κάθε φαινόμενο εκτροπής από τον Κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου που εκθέτει τον κλάδο αλλά και τον Σύνδεσμο καταδικάζει ο ΣΕΙΒ, καλώντας τόσο την Πολιτεία όσο και τους πολίτες, να προβαίνουν σε καταγγελίες παραβατικών συμπεριφορών Προμηθευτών των Ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.

Απάτη με συνταγογράφηση επιθεμάτων: Ο ΣΕΙΒ καταδικάζει τα φαινόμενα εκτροπής

Ειδικότερα, το ΔΣ του ΣΕΙΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων) έλαβε γνώση των δημοσιοποιημένων καταγγελιών του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, κυρίου Γεωργακόπουλου, για νέα Απάτη σχετική με συνταγογράφηση επιθεμάτων με ημερομηνία 9 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατροτεχνολογικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ) δηλώνει με απολύτως κατηγορηματικό τρόπο ότι όποιες πρακτικές παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία και τον κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου, είναι απαράδεκτες και κατακριτέες.

Ο ΣΕΙΒ καταδικάζει κάθε φαινόμενο εκτροπής από τον Κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου που εκθέτουν τον κλάδο μας και τον Σύνδεσμό μας και καλεί τόσο την Πολιτεία όσο και τους πολίτες να προβαίνουν σε καταγγελίες παραβατικών συμπεριφορών Προμηθευτών των Ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε ακόμη:

1η Διαδραστική Έκθεση Ιατρικής Τεχνολογίας: Όταν η ιατρική τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων