ΦΑΡΜΑΚO

Εκλογές φαρμακοποιών Αττικής και γενική συνέλευση

Στις 30 Νοεμβρίου ψηφίζουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής γιατην ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και τους εκπροσώπους τους στονΠανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.
Εκλογές φαρμακοποιών Αττικής και γενική συνέλευση

Στις 30 Νοεμβρίου ψηφίζουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής γιατην ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και τους εκπροσώπους τους στονΠανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Την προηγούμενη ημέρα στις 29 Νοεμβρίου, στις9 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του ΦαρμακευτικούΣυλλόγου Αττικής, στη Συνεδριακή αίθουσα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σε περίπτωσηπου δεν επιτευχθεί απαρτία, η τακτική γενική συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί τηνεπομένη

Το Σάββατο 30 Νεομβρίου στη συνεδριακή αίθουσα της ΕθνικήςΑσφαλιστικής (Λεωφ. Συγγρού 103-105) θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για τηνανάδειξη:


1.- Εννέα (9) μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α.


2.- Τριών (3) τακτικών συμβούλων για το Πειθαρχικό Συμβούλιοτου Φ.Σ.Α.


3.- Τριών (3) αναπληρωματικών συμβούλων για το ΠειθαρχικόΣυμβούλιο του Φ.Σ.Α.


4.- Είκοσι τριών (23) τακτικών αντιπροσώπων του Φ.Σ.Α. γιατον Π.Φ.Σ.


5.- Είκοσι τριών (23) αναπληρωματικών αντιπροσώπων τουΦ.Σ.Α. για τον Π.Φ.Σ.


Η ψηφοφορία θα διαρκέσει οκτώ (8) ώρες, από τις 9:00 π.μ.έως τις 5:00 μ.μ.

Η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες είναι υποχρεωτική και όσοι δενψηφίσουν αδικαιολόγητα, τιμωρούνται με αυστηρές ποινές, σύμφωνα με τηνανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Οι φαρμακοποιοί για να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί την αστυνομική ταυτότητα ή ισάξιο δημόσιο έγγραφο, οι δε υπεύθυνοικληρονομικών φαρμακείων να έχουν και τον διορισμό τους από την Περιφέρεια.