ΦΑΡΜΑΚO

Λουράντος- Εκλογές: οφείλουμε να δημιουργήσουμε το μέλλον μας

Είναι καθήκον όλων τωνμελών μας να δηλώσουν με την παρουσία τους και την ψήφο τους όχι μόνο τηνκριτική τους απέναντι σ’ αυτά που έπραξαν οι εκπρόσωποί του το προηγούμενοδιάστημα, αλλά να επιλέξουν αυτούς που θα ηγηθούν των προσπαθειών τους για ένακαλύτερο αύριο.
Λουράντος- Εκλογές: οφείλουμε να δημιουργήσουμε το μέλλον μας

Είναι καθήκον όλων τωνμελών μας να δηλώσουν με την παρουσία τους και την ψήφο τους όχι μόνο τηνκριτική τους απέναντι σ’ αυτά που έπραξαν οι εκπρόσωποί του το προηγούμενοδιάστημα, αλλά να επιλέξουν αυτούς που θα ηγηθούν των προσπαθειών τους για ένακαλύτερο αύριο.

Αυτό αναφέρει οπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κων. Λουράντος, με αφορμή την αυριανήεκλογική αναμέτρηση του κλάδου των φαρμακοποιών στην Αττική. Και συνεχίζει:

«Το παρελθόν δενδιαγράφεται, αλλά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για μια αισιόδοξη προοπτική πουοφείλουμε να διαγράψουμε και να αγωνιστούμε ... Το παρελθόν διδάσκει καιαλίμονο σ’ αυτόν που δεν παίρνει τα διδάγματα που καταγράφονται στο διάστημάτου. Διδάγματα που μπορεί να είναι επώδυνα αλλά πολύ χρήσιμα...

Περισσότερο όμως από τοπαρελθόν ενδιαφέρει το μέλλον το οποίο όσο δυσοίωνο και αν προβλέπεταιοφείλουμε να ανακαλύψουμε έστω και την παραμικρή αχτίδα φωτός που διακρίνεταιστο βάθος ... Και αν σήμερα καμιά αχτίδα φωτός δεν διακρίνεται οφείλουμε να τηνανακαλύψουμε...

Σήμερα δεν φαίνεταιτίποτα αισιόδοξο στον ορίζοντα αφού κατάφερε ο Κυβερνητικός συνδικαλισμός τηνπροηγούμενη τριετία να επιβληθεί τρομοκρατώντας τους πάντες και υποσχόμενοςνίκες μέσω της υπακοής μας στο «σύστημα»...

Απέναντι σε αυτό τοσύστημα δεν μπορούν να είναι οι .... υπηρέτες του! Απέναντι σε αυτό που μαςέχει καταδυναστεύει δεν μπορεί να στέκονται όσοι το ... δημιούργησαν!

Απέναντι σε κάθεπροσπάθεια άλωσης του επαγγέλματός μας, δεν μπορεί να είναι όσοι τοεπιβουλεύονται αλλά ούτε οι ... βοηθοί τους. Απέναντι στο «σύστημα» είμαστεόλοι εμείς που δεν παραχωρούμε ούτε ίχνος από την αξιοπρέπειά μας , ούτεκομματάκι από ότι δημιουργήσαμε με κόπο τόσα χρόνια...

Αυτή τη στιγμή τα λόγιαείναι εύκολα και οποιοσδήποτε μπορεί να υποσχεθεί τα πάντα... Σήμερα οιυποσχέσεις δεν κοστίζουν τίποτα , αλλά αύριο μπορούν να κοστίσουν τα πάντα, ανδεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Προσωπικά δεν μπορώ νασας υποσχεθώ τίποτε περισσότερο από το ότι θα αγωνιστώ μαζί σας όπως παλιά καιόπως πολύ καλά γνωρίζετε. Οι μεγάλες υποσχέσεις και τα παχιά λόγια δενταιριάζουν στην παρούσα κατάσταση. Ούτε η καλλιέργεια μεγάλων προσδοκιώνπροσφέρεται στο βωμό της εκλογικής νίκης...

Μιας νίκης που ίσωςκοστίσει πολύ στον νικητή.... καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματαπου δεν θα μπορεί να λύσει και εν τέλει θα παρασύρει στο γκρεμό όλους μας στοόνομα της προσωπικής του ματαιοδοξίας.

Φίλες και φίλοι, σαςκαλώ να προσέλθετε όλοι στις κάλπες το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, για ναδηλώσετε την προτίμηση σας σε αυτούς που πρόκειται να σας αντιπροσωπεύσουνεπάξια την επόμενη τριετία. Αυτούς που θα μεταφέρουν τις εντολές σας αυτούσιες,χωρίς εκπτώσεις και προσωπικές εκτιμήσεις, στο δευτεροβάθμιο όργανο μας.

Σας καλώ να γράψετε μετη συμμετοχή σας την πρώτη σελίδα μιας καινούργιας ημέρας, για το μέλλον πουοφείλουμε να δημιουργήσουμε.

Γιατί ο καλύτεροςτρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις».