ΦΑΡΜΑΚO

ΦΣΑ: Ξεκινά πιλοτικά η ηλεκτρονική ψηφοφορία για το ωράριο

Την πιλοτική λειτουργίατης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το ωράριο λειτουργίας ξεκινά ο ΦαρμακευτικόςΣύλλογος Αττικής, μετά τη σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης τωνφαρμακοποιών της Αττικής.
ΦΣΑ: Ξεκινά πιλοτικά η ηλεκτρονική ψηφοφορία για το ωράριο

Την πιλοτική λειτουργίατης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το ωράριο λειτουργίας ξεκινά ο ΦαρμακευτικόςΣύλλογος Αττικής, μετά τη σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης των φαρμακοποιών της Αττικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιοτου Φ.Σ.Α., αποφάσισε πριν την ηλεκτρονική ψηφοφορία για το ωράριο λειτουργίαςτων φαρμακείων, να υπάρξει μία πιλοτική ηλεκτρονική ψηφοφορία κατά την οποία ταμέλη του θα απαντούν σε τέσσερα υποθετικά ερωτήματα.

Ο ΦΣΑ καλεί τα μέλη τουνα ψηφίσουν κατά την τριήμερη διάρκεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίαςχρησιμοποιώντας τους κωδικούς που αναφέρονται. Κάθε μέλος δικαιούται να ψηφίσειμία μόνο φορά, διότι διαφορετικά θα απορρίπτεται η ψήφος του κατά τον έλεγχοτων αποτελεσμάτων.

Όπως αναφέρει ο ΦΣΑ «οτρόπος αυτός της ψηφοφορίας απαλλάσσει τα μέλη μας από την υποχρέωση τους ναεπισκεφτούν τον σύλλογο και να μετακινούνται χάνοντας χρόνο και ως εκ τούτου, θεωρούμεότι δεν δικαιολογείται αδιαφορία ή άγνοια».

Η ψηφοφορία μπορεί ναγίνει από οποιοδήποτε σημείο, αρκεί ο φαρμακοποιός να έχει πρόσβαση στοδιαδίκτυο.

Η πιλοτική ηλεκτρονικήψηφοφορία του ΦΣΑ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και λήξει στις 12Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά θα οριστεί η ημερομηνία της πραγματικής ηλεκτρονικήςψηφοφορίας για το ωράριο.

Πατήστε εδώ για την ηλεκτρονική ψηφοφορία του ΦΣΑ

Διαβάστε επίσης

Ηλεκτρονική ψηφοφορία φαρμακοποιών για το ωράριο φαρμακείων