ΦΑΡΜΑΚO

Διευρυμένο ωράριο: Λουράντος μαινόμενος και προς το δημοσιογραφικό σώμα

Εκρηκτικό περιβάλλον μεταξύ φαρμακοποιών, πολιτικών αλλά και δημοσιογράφων, δημιουργεί το ζήτημα του διευρυμένου ωραρίου, για το οποίο τελευταία γίνεται μεγάλη συζήτηση. Να σημειώσουμε ότι οι φαρμακοποιοί έχουν ζητήσει από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ένα σταθερό ωράριο, καθώς το διευρυμένο, εκτιμούν ότι έχει καταστρέψει τις εφημερίες και έχει δημιουργήσει στον κλάδο ασφυκτικό περιβάλλον.

Διευρυμένο ωράριο: Λουράντος μαινόμενος και προς το δημοσιογραφικό σώμα

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. κων. Λουράντος εξαπολύει μύδρους τώρα εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα και στους δημοσιογράφους και ειδικότερα στον κ. Άρη Πορτοσάλτε, δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΦΣ έχει ως εξής:

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Πορτοσάλτε έδειξε την δημοκρατικότητα και την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει, προσκαλώντας τον «πετυχημένο» πρώην υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη και ρωτώντας τον για το θέμα του ωραρίου των φαρμακείων.

Ο γνωστός υποστηρικτής των θέσεων των διευρυμένων, μην τηρώντας ούτε τα προσχήματα, απηύθηνε σχετικό ερώτημα στον πρώην υπουργό και στην συνέχεια τον ... απέσυρε εσπευσμένα λίγο πριν καταφθάσει ο νυν υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης λίγο πριν αποχωρήσει ασθμαίνων από το στούντιο, πρόλαβε να προειδοποιήσει τον κ. Κουρουμπλή να μην «ικανοποιήσει το συνδικαλιστικό αίτημα του κ. Λουράντου» αλλά και να κάνει αναφορά στο νομό Αχαΐας αφήνοντας αιχμές ότι δεν ωφελήθηκε από την μη εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου.

Θεωρούμε ότι η αρνητική αναφορά για το έργο και τις προσπάθειες ενός συνδικαλιστή, αποτελεί υπέρτατη τιμή για αυτόν, όταν η άνανδρη επίθεση γίνεται από τον πολιτικό που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την καταστροφή της δημόσιας υγείας στην χώρα μας.
Ευτυχώς η θέση αυτή έχει πολύ λίγους υποστηρικτές στον δημοσιογραφικό χώρο αλλά και στο σύνολο των πολιτών που με την ψήφο του απέρριψε τις τακτικές που ακολούθησαν οι «συν- Αδωνιστές».
Όσο για τον κ. Πορτοσάλτε, ο κόσμος ας κρίνει τον «αντικειμενικό» τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα θέματα της εκπομπής του».

Διαβάστε ακόμη:

Διχάζει το διευρυμένο ωράριο: Σκληρή επίθεση Κων. Λουράντου σε βουλευτές του «Ποταμιού»

Φαρμακοποιοί: Το διευρυμένο ωράριο που καταστρέφει τις εφημερίες & τα καρτέλ του κλάδου

Γεν. Συνέλευση Φαρμακοποιών: Κατάργηση ΤΩΡΑ όλων των μνημονιακών νόμων

Γενική Συνέλευση ΠΦΣ: Με ενισχυμένο φρόνημα μετά την συνάντηση με την ηγεσία του υπ. Υγείας