ΦΑΡΜΑΚO

Σιρόπια Υγείας Worts: Η νέα πρόταση στην υγιεινή διατροφή!

Πιστέψτε το, έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS!

Σιρόπια Υγείας Worts: Η νέα πρόταση στην υγιεινή διατροφή!

Τα σιρόπια υγείας WORTS, πρωτοαναφέρθηκαν και μπήκαν στη ζωή μας από τον naturalist John Noa, ολοκληρώνοντας τον κώδικα για διατροφή καλής υγείας.

Ένα σιρόπι υγείας WORTS βασίζεται στα ενεργά θρεπτικά συστατικά, τα οποία μεταφέρουν όλη τη θετική ενέργειά τους στον οργανισμό, με σκοπό την προαγωγή της καλής υγείας.

Αυτή η θετική ενέργεια των βοτάνων είναι που δημιουργεί και όλες τις θεραπευτικές ιδιότητές τους, όλες αυτές τις προϋποθέσεις για μια υγιή ζωή, χωρίς την επίδραση των οξειδωτικών καταστάσεων που προκάλεσε ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Χωρίς νεοφανείς ασθένειες, χωρίς επιπλοκές λόγω διατροφής, χωρίς κανένα «εμπόδιο» στο χρόνο ζωής που καθορίζεται από το ανθρώπινο DNA.

Τα WORTS είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα φυτικά εκχυλίσματα, προκειμένου να εξασφαλίζουν στον οργανισμό την κατάσταση που πρέπει να βρίσκεται σύμφωνα με την ηλικία του.

Επίσης, τα WORTS εξασφαλίζουν ότι ο οργανισμός λαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, μεταβολίζονται εύκολα και δρουν άμεσα, ενώ είναι εύκολα στη λήψη τους.

Ποιος είπε πως ένας άνθρωπος 65 ετών δεν μπορεί να τρέχει; Γιατί να θεωρείται φυσιολογικό ο 50αρης να έχει ζάχαρο ή χοληστερίνη; Γιατί θεωρούμε βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα πάθουμε οστεοπόρωση; Ποιος λέει πως ο 80άρης δεν μπορεί να κάνει έρωτα;

Ένας άνθρωπος πρέπει να είναι πάντα όμορφος! Εάν αυτό δεν συμβαίνει, σημαίνει πως υπάρχει στρέβλωση στη φυσική τάξη.

Η φροντίδα και η πρόληψη πρέπει, μεν, να ξεκινά από τα νεανικά χρόνια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με τις σωστές επιλογές, ποτέ δεν είναι αργά, ώστε να κερδίσουμε ξανά το χαμένο έδαφος...

Απολαύστε τα πολλαπλά οφέλη των WORTS, απολαύστε τη ζωή σας, και μην ξεχνάτε πως η υγεία μας συνδέεται με τα πάντα...

Τα WORTS μπορείτε να τα αναζητήσετε σε όλα τα φαρμακεία, σε φιλικές συσκευασίες και σε υπέροχες γεύσεις όπως φράουλα, βανίλια, σοκολάτα, ανανά και μάλιστα με μηδενική θερμιδική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.johnnoa.com

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2110123575

Πιστέψτε το, έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS!