ΦΑΡΜΑΚO

Γιατί το Worts μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε;

Δεν θα ήταν ωραίο να ξυπνούσαμε το πρωί και να λαμβάναμε μέσα από μία κουταλιά όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που θα μας εξασφάλιζαν την ενέργεια που έχουμε ανάγκη για όλες μας τις καθημερινές δραστηριότητες;

Γιατί το Worts μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε;

Αυτή τη λύση τη δίνει το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς που με μία κουταλιά το πρωί καταφέρνουμε να έχουμε την ενέργεια και την ευεξία που θέλουμε για όλη την ημέρα.

Το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς, εξαιτίας της ισορροπίας και της εξαιρετικής επιλογής των θρεπτικών του συστατικών, καταφέρνει να έχει αυτή τη λειτουργία. Πλούσιο σε βιταμίνες και πολλά άλλα φυσικά συστατικά, είναι ο σύμμαχός μας σε κάθε απαιτητική δραστηριότητα.

Βασική βιταμίνη σε αυτή τη διαδικασία είναι η Β1 που έχει την ιδιότητα να συμβάλλει στη μετατροπή των υδατανθράκων σε ενέργεια, που είναι απαραίτητη για όλες τις λειτουργίες του σώματος. Γενικότερα οι Βιταμίνες του Συμπλέγματος Β βοηθούν στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών αλλά και των πρωτεϊνών, με σκοπό την παραγωγή ενέργειας, και οι οποίες βρίσκονται στις απαραίτητες ποσότητες στο Worts.

Syrups12

Παράλληλα, στο Worts θα βρούμε τη Βιταμίνη C που είναι η πιο γνωστή βιταμίνη από όλες και είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας καθώς είναι σημαντική αφού ενισχύει την απορροφητική ικανότητα του οργανισμού, και ιδιαίτερα όσον αφορά το σίδηρο, και ακολούθως αυξάνονται τα ποσοστά ενεργείας του οργανισμού μας. Γενικότερα, η βιταμίνη C θωρακίζει τον οργανισμό μας, ενισχύει το ανοσοποιητικό και είναι ο σύμμαχος στη μείωση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

Έτσι, το Worts είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής για όσους εργάζονται πολλές ώρες, για όλους όσους ασκούν χειρονακτικές εργασίες, για εκείνους που γυμνάζονται και θέλουν πάντα να έχουν ενέργεια και δύναμη!

Είναι απαραίτητο για όλους, γιατί το Worts είναι η ενέργεια στο κουτάλι μας!

Το Worts προσφέρεται σε 3 πραγματικά υπέροχες γεύσεις φράουλα/βανίλια, σοκολάτα και ανανάς, που ήρθαν για να καλύψουν όλες τις γευστικές επιθυμίες.

Δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε!

Έχετε πολλούς λόγους να πάρετε ένα Worts. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες για τα συστατικά του. Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τα στα Φαρμακεία ή για άμεση αποστολή στο 2110123575/www.johnnoaworts.com