ΦΑΡΜΑΚO

Σας κήρυξε τον πόλεμο η Αλλεργία; Livostin Αντιισταμινικό σπρέι & κολλύριο

Σας κήρυξε τον πόλεμο η Αλλεργία; Livostin Αντιισταμινικό σπρέι & κολλύριο

Η άνοιξη έφτασε! Γεμάτη όπως πάντα μυρωδιές, χρώματα και ηλιόλουστες υποσχέσεις! Απαλλαγμένοι από το γκρι του χειμώνα και το κρύο, υποδεχόμαστε την ωραιότερη εποχή του χρόνου με μια πρόσκληση για γεύμα στην ύπαιθρο και ατέλειωτες βόλτες στην εξοχή! Είστε έτοιμοι να την απολαύσετε; Όχι αν μας ταλαιπωρεί η αλλεργία.....

Και είναι γεγονός, ότι η αλεργία ταλαιπωρεί πάνω από το 30% των Ελλήνων, από τους οποίους 1 στους 4 δεν γνωρίζει καν ότι πάσχει από κάποια μορφή αλλεργίας.

Η γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων της Αλλεργίας είναι πολύ σημαντική ώστε να μη διαταράσσεται η ποιότητα ζωής μας. Η Αλλεργική Ρινίτιδα αποτελεί μια από τις πιο συχνές αλλεργικές παθήσεις η οποία εμφανίζει ρινικά συμπτώματα (όπως καταρροή, φτέρνισμα, συμφόρηση) και συνήθως συνοδεύεται από Αλλεργική Επιπεφυκίτιδα  (συμπτώματα στα μάτια όπως κνησμός, δακρύρροια και ερυθρότητα).

Το Livostin® είναι το αντιισταμινικό σπρέι και κολλύριο χωρίς κορτιζόνη. Είναι το μόνο που προσφέρει άμεση ανακούφιση μεγάλης διάρκειας και είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση ακόμα και σε παιδιά!

Το σκεύασμα, διατίθεται σε 2 μορφές: Ρινικό σπρέι και κολλύριο.

image001

Διαβάστε ακόμη:

Αλλεργίες της άνοιξης: 6 τροφές για να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα

Αλλεργία ή κρυολόγημα; Ένα σύνηθες ανοιξιάτικο δίλημμα!

Ανοιξιάτικες αλλεργίες: Η περιβαλλοντική ρύπανση επιδεινώνει τα συμπτώματα

Πώς θα προστατευθείτε από τις αλλεργίες της άνοιξης

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό