ΦΑΡΜΑΚO

Περισσότεροι από 3.000 φαρμακοποιοί και εκπρόσωποι του φαρμάκου στο 15ο Pharma Point

Περισσότεροι από 3.000 φαρμακοποιοί και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν τη μεγαλύτερη φαρμακευτική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας, το 15ο PHARMA point, που αποτέλεσε και φέτος σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον φαρμακευτικό χώρο.

Περισσότεροι από 3.000 φαρμακοποιοί και εκπρόσωποι του φαρμάκου στο 15ο Pharma Point

Ειδικότερα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή:

- 8 καθηγητών Πανεπιστημίου
- 2 ομιλητών από το εξωτερικό
- 38 ομιλητών συνολικά και τη διεξαγωγή
- 5 στρογγυλών τραπεζιών

- Ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου, με τη συνεργασία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά
η παρουσία των συνέδρων στις εργασίες του 15ου PHARMA point ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τις εργασίες του συνεδρίου χαιρέτισε ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς και βουλευτές της Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο διοργάνωσε για 15η χρονιά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου ήταν η εταιρεία Frezyderm.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, Φαρμακευτικό Δελτίο, Φαρμακευτικός Κόσμος, Ο Κόσμος του Φαρμακείου, PharmaTeam, Farmakopoioi, HealthMag, Iatronet, Life2day, Pharmacorner, Press724, Stogiatro, Ιατρικές Εξελίξεις, Υγεία360ο

PA170079

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ