ΦΑΡΜΑΚO

OLIVAXIN: Η φυσική λύση στην έξαρση των ιώσεων και λοιμώξεων

Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα ιώσεων με αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι να ταλαιπωρούνται από βήχα, υψηλό πυρετό και έντονη καταρροή.

OLIVAXIN: Η φυσική λύση στην έξαρση των ιώσεων και λοιμώξεων

Οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας ελαττώνουν την άμυνα του οργανισμού,ο οποίος γίνεται ευάλωτος στους ιούς που υπάρχουν γύρω του. Πρόκειται για ένα βιολογικό φαινόμενο που ονομάζεται ελάττωση της ανοσίας. Επιπλέον, η συνάθροιση σε κλειστούς χώρους ευνοεί την ανάπτυξη και την μετάδοση ιών και μικροβίων, με συνέπεια οι διάφορες ιώσεις και λοιμώξεις να κάνουν θραύση. Ειδικά τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι αποτελούν ομάδες ιδιαίτερα ευαίσθητες στις ασθένειες.

Το OLIVAXIN ήρθε για να μας θωρακίσει! Είναι μια ισχυρή φυσική φόρμουλα η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, παράγεται στην Ελλάδα και περιέχει εκχυλίσματα από 20 Ελληνικά Βότανα. Η μοναδική σύνθεση του ενισχύει άμεσα και ενεργά το ανοσοποιητικό σύστημα και προφυλάσσει μακροχρόνια τον οργανισμό μας από τη γρίπη, το κοινό κρυολόγημα και τις βακτηριακές λοιμώξεις.

Τα ελληνικά βότανα είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό και ας μην ξεχνάμε ότι προϋπήρχαν για πολλούς αιώνες πριν ανακαλυφθούν τα φάρμακα. Τα βότανα αποτέλεσαν για τον άνθρωπο το πρώτο αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο και καταπολέμησαν με επιτυχία ιούς, λοιμώξεις και επιδημίες. Το κάθε ένα από τα βότανα που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του OLIVAXIN έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες, οι οποίες σε συνδυασμό, προστατεύουν τον οργανισμό αλλά και το κάθε σύστημά του ξεχωριστά (αναπνευστικό, πεπτικό, ουροποιογεννητικό, αιμοποιητικό κλπ) με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η συσκευασία περιέχει δύο φιαλίδια.

Το OLIVAXIN 1 (30 ml) ενισχύει άμεσα το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει τον εξασθενημένο οργανισμό, ενώ το OLIVAXIN 2(50 ml spray) λαμβάνεται για τη μακροχρόνια πρόληψη και την προστασία της υγείας από το κρυολόγημα, τη γρίπη και τις εποχιακές λοιμώξεις καθώς επίσης και για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων τους.

Το OLIVAXIN είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν κατάλληλο για όλες τις ηλικίες ακόμα και για μικρά παιδιά.

Η αγωγή ξεκινάει την πρώτη ημέρα με τη λήψη του OLIVAXIN 1 ολόκληρου ή σε δύο δόσεις (μισό το πρωί και μισό το βράδυ). Σε παιδιά κάτω των 10 ετών μπορεί να χωριστεί και σε τρεις δόσεις, πρωί, μεσημέρι και βράδυ και να αναμιχθεί με οποιοδήποτε υγρό (νερό, γάλα, πορτοκαλάδα κλπ).

Τη δεύτερη ημέρα ξεκινάει η λήψη του OLIVAXIN 2, με 5 ψεκασμούς στο στόμα μια φορά την ημέρα.

Η διάρκεια της συνολικής αγωγής είναι περίπου 50 ημέρες και υπόσχεται να προστατεύσει την υγεία μας για πάρα πολλούς μήνες.
Σε εξασθενημένους οργανισμούς και ομάδες υψηλού κινδύνου (π.χ. καπνιστές, ασθενείς με χρόνια νοσήματα, καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς διαβητικοί κλπ) η αγωγή μπορεί να επαναληφθεί 15 ημέρες μετά τη λήξη της πρώτης.

Το OLIVAXIN ενισχύει και θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια σε κάθε παθογόνο και επιβαρυντικό παράγοντα, και δεν υπάρχει καμία απολύτως αντένδειξη στην κατανάλωσή του, ενώ ενδείκνυται απόλυτα η χρήση του για την ολοκληρωμένη προστασία των ατόμων που ανήκουν στις ομάδες του πληθυσμού στις οποίες προτείνεται και η χρήση του ετήσιου ενέσιμου εμβολίου κατά της γρίπης.

Η ανάπτυξη της φόρμουλας του OLIVAXIN έγινε από την ABC Kinitron σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και ηπιστοποίηση του αποτελεί παράγοντα κύρους και εμπιστοσύνης.

Το OLIVAXIN διατίθεται στα φαρμακεία.