ΦΑΡΜΑΚO

Η ELPEN χορηγός στην 7η Διημερίδα + Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

Η ELPEN, στηρίζει τους Έλληνες φαρμακοποιούς και ιατρούς συμμετέχοντας σε ενέργειες που προωθούν τη συνεχιζόμενη επιμόρφωση και επαγγελματική εξέλιξή τους.

Η ELPEN χορηγός στην 7η Διημερίδα + Έκθεση «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

Ειδικότερα, η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία και το τμήμα Consumer Health Care, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης του Έλληνα φαρμακοποιού, της βιωσιμότητας του ελληνικού φαρμακείου και της διασφάλισης του επιστημονικού κύρους μέσω της συνεχιζόμενης επιστημονικής επιμόρφωσης, υποστηρίζει για μια ακόμη χρονιά με χορηγία την 7η Διημερίδα + Έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.»

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo» (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»). H είσοδος είναι δωρεάν για φαρμακοποιούς και ιατρούς.

Στόχος της Διημερίδας είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των φαρμακοποιών, των ιατρών, των βοηθών και των συνεργατών τους, σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας της Υγείας, και η επαγγελματική τους εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξει δυνατότητα απευθείας συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, των Καναλιών Διανομής και των Παροχών Υπηρεσιών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Διαβάστε ακόμη:

Σημαντικό βραβείο στην ΕΛΠΕΝ για την συνεισφορά της στους Έλληνες χειρουργούς

ELPEN: Βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην Έρευνα & Ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης