ΦΑΡΜΑΚO

Στο τέλος Ιουλίου το δελτίο τιμών για τα καινούρια φάρμακα

Στο τέλος Ιουλίου, αναμένεται να εκδοθεί νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, το οποίο αφορά σε καινούρια και καινοτόμα φάρμακα, σύμφωνα με ασφαλείς πηροφορίες.

Στο τέλος Ιουλίου το δελτίο τιμών για τα καινούρια φάρμακα

Για τον λόγο αυτό, ο ΕΟΦ δίνει προθεσμία έως τις 17 Ιουνίου στις φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να ενημερώσουν τον Οργανισμό, για τις τιμές των προϊόντων αναφοράς ενόψει της τιμολόγησης νέων φαρμάκων του Ιουνίου.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΟΦ, «στη λίστα τιμολόγησης νέων φαρμακευτικών προϊόντων θα συμπεριληφθούν μόνο τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί έως και την 31η Μαϊου 2016 και είναι πλήρη».

Ειδικότερα, στα πλαίσια της διαδικασίας τιμολόγησης νέων φαρμακευτικών προϊόντων (προϊόντα αναφοράς, γενόσημα, υβριδικά), για τα οποία έχουν υποβληθεί αιτήματα, ο ΕΟΦ καλεί τους κατόχους «των αδειών κυκλοφορίας αυτών να αποστείλουν μέχρι και τις 17-06-2016 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pricelist_newdrugs@eof.gr τα επικαιροποιημένα φύλλα έρευνας- δηλώσεις στοιχείων και τιμών των προϊόντων αναφοράς (σε αρχείο PDF) για τα οποία έχουν υποβληθεί αιτήσεις τιμολόγησης έως και 31-05-2016, λαμβάνοντας υπόψη ως ημερομηνία συναλλαγματικής ισοτιμίας και δεδομένων τιμών την 1η Ιουνίου 2016».

Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζει και σήμερα την συνεδρίαση η Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων, με απουσία των εταιρειών