ΦΑΡΜΑΚO

H DEMO ΑΒΕΕ αρωγός σε Επιστημονικές Εκδηλώσεις Καρδιολογίας

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε τη 2η επιστημονική Εκδήλωση "Εκεί που η φιλοσοφία και η τέχνη συναντούν την καρδιολογία" Τι νεότερο στην καρδιολογία» που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στις αρχές Ιούλιου.

H DEMO ΑΒΕΕ αρωγός σε Επιστημονικές Εκδηλώσεις Καρδιολογίας

Η Επιστημονική Εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας και Επιμόρφωσης «ΚΑΡΔΙΑ» σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, είχε στόχο να ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις σε τομείς που σχετίζονται με την διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων και να παρουσιάσει τις νεότερες εξελίξεις στους παράγοντες κινδύνου και πρόληψης της Στεφανιαίας Νόσου με έμφαση στη διατροφή και την υγεία.

Καινοτομία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης αποτέλεσε η προσπάθεια κατάδειξης της αλληλεπίδρασης μεταξύ της ιατρικής και ειδικότερα της καρδιολογίας και της τέχνης, της λογοτεχνίας, της οικονομίας και της φυσικής επιστήμης καθώς και η σχέση μεταξύ των φιλοσοφικών αναζητήσεων και ιατρικών προβλημάτων. Παράλληλα, έγινε ειδική αναφορά στη στενή σχέση της καρδιολογίας με άλλες ειδικότητες σε ερευνητικό και κλινικό επίπεδο.

Εκτός της παραπάνω εκδήλωσης, η DEMO υποστήριξε και το 11o Μετασυνεδριακό Συμπόσιο «Υπέρταση, Καρδιαγγειακοί Παράγοντες Κινδύνου και Συνυπάρχουσες Παθήσεις», στο Πόρτο Χέλι Αργολίδος από 23 έως και 26 Ιουνίου 2016, όπως και το «11ο Πολυθεματικό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο ΠΦΥ» στην Καλαμάτα από 17 έως 19 Ιουνίου 2016. Το τελευταίο, που αποτελεί πλέον σταθερό σημείο αναφοράς στα δρώμενα της ΠΦΥ, είχε στόχο να ενισχύσει το υψηλό επίπεδο γνώσεων του Έλληνα ιατρού ώστε να διαχειριστεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΠΦΥ.

Και στα 3 παραπάνω συνέδρια η εταιρία DEMO ήταν παρούσα προβάλλοντας τα προϊόντα της καρδιολογίας στους επιστήμονες υγείας

Σχετικά με την DEMO

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ενέσιμων σκευασμάτων με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου τα τελευταία 10 χρόνια κατέχει αδιαλείπτως την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό τεμαχίων.