ΦΑΡΜΑΚO

Η DEMO στήριξε την 9η Διημερίδα & Έκθεση Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ συμμετείχε με περίπτερο στην 9η Διημερίδα + Έκθεση - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ και στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας που πραγματοποιήθηκε 20 και 21 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με σκοπό την επιμόρφωση των Επαγγελματιών Υγείας σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Επικοινωνίας Υγείας και Φαρμακευτικής Φροντίδας.

Η DEMO στήριξε την 9η Διημερίδα & Έκθεση Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία

Η DEMO βρέθηκε στην Διημερίδα με τα ιατροτεχνολογικά της προϊόντα, γνωστά πλέον στο ευρύ κοινό, newsept total, newsept eyes και Rinophar αλλά και με το νέας κυκλοφορίας συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία DEMOcran.

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής µε εκχύλισµα Cranberry & προβιοτικών, το οποίο πιο συγκεκριμένα περιέχει 120 mg εκχύλισµα Cranberry (30% PAC) (Vaccinium macrocarpon Ait.) το οποίο αποδίδει 36 mg Προανθοκυανιδίνες (PAC) καθώς και καλλιέργεια γαλακτικών βακτηρίων (Lactobacillus acidophilus 50 mg) που αποδίδει 2,5 δισεκατοµµύρια προβιοτικά βακτήρια. Ο συνδυασµός Cranberry και προβιοτικών υποβοηθά:

- την υγεία του ουροποιητικού και του κόλπου
- την εξάλειψη της ανάπτυξης των παθογόνων βακτηρίων
- την διατήρηση της υγιούς φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου
- την προστασία της φυσιολογικής χλωρίδας κατά την διάρκεια και µετά την λήψη αντιβιοτικής θεραπείας

To σκεύασμα DEMOCRAN κυκλοφορεί σε συσκευασία με 28 κάψουλες και διατίθεται αποκλειστικά μέσω φαρμακείων. Η εταιρεία DEMO για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Με τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που ξεπερνά τα 850 άτομα, η DEMO ΑΒΕΕ είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 84 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ