ΦΑΡΜΑΚO

ΕΟΦ: Σε δημόσια διαβούλευση, ο κατάλογος με νέα ΜΗΣΥΦΑ

Τον πίνακα με τις ενδεικτικές τιμές σε 12 νέα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

ΕΟΦ: Σε δημόσια διαβούλευση, ο κατάλογος με νέα ΜΗΣΥΦΑ

Πρόκειται για σκευάσματα που αφορούν αιτήματα του 4ου τριμήνου του 2017.

Οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών εταιριών μπορούν να αποστέλλουν παρατηρήσεις ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση pricelist_newdrugs@eof.gr, με την ένδειξη «Παρατηρήσεις – Τιμολόγηση Νέων ΜΗΣΥΦΑ 4ου Τριμήνου 2017».

Επίσης θα μπορέσουν να εκφράσουν τις απόψεις τους επί των προτεινόμενων τιμών ή να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία, προσερχόμενοι στο Τμήμα Τιμολόγησης Φαρμάκων του Οργανισμού, την Τρίτη 13 Μαρτίου, μεταξύ 12-2 μμ.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των νέων τιμών, για τέσσερα προϊόντα έχει γίνει συσχέτιση τιμής με αντίστοιχα ήδη κυκλοφορούντα σκευάσματα, για άλλα τέσσερα προϊόντα έχει ληφθεί υπόψιν ο μέσος όρος των τριών φθηνότερων τιμών της Ευρώπης, ενώ τα τελευταία τέσσερα δεν έχουν πάρει τιμή καθώς δεν πληρούν τις διατάξεις τιμολόγησης.

Δείτε εδώ τον κατάλογο με τις ενδεικτικές προτεινόμενες τιμές.

Διαβάστε ακόμη:

Δελτίο τιμών φαρμάκων με 99 νέα σκευάσματα - Η πλειοψηφία είναι γενόσημα

Το πυκνό δίκτυο των φαρμακείων στην Ελλάδα & η εντυπωσιακή άνοδος των OTCΟι μισοί Έλληνες πληρώνουν από την τσέπη τους μέχρι 50 ευρώ για προμήθεια φαρμάκων

Φαρμακοποιοί: Πολύ σκληροί για να υποκύψουν - Ξαναστέλνουν στο ΣτΕ το Π/Δ για το ιδιοκτησιακό

ΙΟΒΕ: 7 στους 10 Έλληνες εμπιστεύονται τα ΜΗΣΥΦΑ - Πιο οικονομικά ακόμη και από ιατρική συνταγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ