ΦΑΡΜΑΚO

Η GSK κυκλοφορεί το νέο FLIXOTIDE ALLERGY για άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργίας

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και η φύση μπορεί να αναγεννάται, αλλά για κάποιους η εποχή αυτή δεν είναι τόσο ευχάριστη, καθώς μαζί της φέρνει και τις αλλεργίες. Αυτή η άνοιξη, όμως, είναι διαφορετική, καθώς φέτος κυκλοφορεί το νέο FLIXOTIDE ALLERGY, το οποίο βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν όσους πάσχουν από αλλεργική ρινίτιδα.

Η GSK κυκλοφορεί το νέο FLIXOTIDE ALLERGY για άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργίας

Το FLIXOTIDE ALLERGY είναι το νέο ρινικό σπρέι το οποίο προσφέρει πλήρη ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα της αλλεργίας, επιτρέποντας σε όσους υποφέρουν από αυτά να χαρούν επιτέλους τις απλές καθημερινές στιγμές, όλες τις εποχές του χρόνου. Οι αλλεργίες εμφανίζονται με την εισπνοή αλλεργιογόνων και ταλαιπωρούν τους πάσχοντες τόσο εποχικά όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα πιο κοινά αλλεργιογόνα είναι η γύρη, οι τρίχες κατοικίδιων ζώων, τα ακάρεα της σκόνης και οι σπόροι της μούχλας, τα οποία μεταφέρονται με τον αέρα και μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα, όπως φτέρνισμα, φαγούρα στα μάτια, δακρύρροια, καταρροή, φαγούρα στη μύτη ή ρινική συμφόρηση.

Το ρινικό σπρέι FLIXOTIDE ALLERGY με αντιφλεγμονώδη δράση μπορεί να αποτελέσει τον σύμμαχό σας στην αντιμετώπιση και άμεση ανακούφιση των ρινικών και των οφθαλμικών συμπτωμάτων για έως και 24 ώρες, με μία μόνο χρήση την ημέρα. Ανακουφίζει περισσότερα συμπτώματα από ένα ρινικό σπρέι για την αλλεργική ρινίτιδα [βάσει εγκεκριμένων χαρακτηριστικών (ΠΧΠ) μη συνταγογραφούμενων ρινικών σπρέι]. Επίσης, η σύνθεση του FLIXOTIDE ALLERGY δεν προκαλεί υπνηλία και σας επιτρέπει να χαρείτε τις μικρές χαρές της ζωής που μέχρι πρότινος σας στερούσαν τα αλλεργικά συμπτώματα.

Το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγείς χρήσης - Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Περιέχει προπιονική φλουτικαζόνη. Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν τα συμπτώματα δεν βελτιωθούν μετά από 7 ημέρες να ζητείται ιατρική συμβουλή.

flixotide17 HR

GSK Consumer Healthcare

Η GSK κατέχει ηγετική θέση στη στοματική υγιεινή και είναι μία από τις κορυφαίες ερευνητικές εταιρείες φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων φροντίδας της υγείας. Δέσμευση της εταιρείας είναι να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, βοηθώντας τους να κάνουν περισσότερα, να αισθάνονται καλύτερα και να ζουν περισσότερο.