ΦΑΡΜΑΚO

Φθινοπωρινές αλλεργίες; Αντιμετωπίστε τις με FLIXOTIDE ALLERGY

Παρ’ όλο που πολλοί έχουν συνδέσει την αλλεργία με την άνοιξη, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων υποφέρει από αλλεργίες και τους φθινοπωρινούς μήνες. Οι φθινοπωρινές αλλεργίες είναι εξίσου ενοχλητικές με τις αλλεργίες της άνοιξης και έχουν παρόμοια συμπτώματα.

Φθινοπωρινές αλλεργίες; Αντιμετωπίστε τις με FLIXOTIDE ALLERGY

Οι αλλεργίες εμφανίζονται με την εισπνοή αλλεργιογόνων και ταλαιπωρούν τους πάσχοντες τόσο εποχικά όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα πιο κοινά αλλεργιογόνα είναι η γύρη, οι τρίχες των κατοικίδιων ζώων, τα ακάρεα της σκόνης και οι σπόροι της μούχλας, τα οποία μεταφέρονται με τον αέρα και μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα όπως φτέρνισμα, φαγούρα στα μάτια, δακρύρροια, καταρροή, φαγούρα στη μύτη ή ρινική συμφόρηση.

Το FLIXOTIDE ALLERGY είναι το νέο ρινικό σπρέι το οποίο προσφέρει πλήρη ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα της αλλεργίας, επιτρέποντας σε όσους υποφέρουν από αυτά να χαρούν επιτέλους τις απλές καθημερινές στιγμές, όλες τις εποχές του χρόνου.

flixotide17 HR

Το ρινικό σπρέι FLIXOTIDE ALLERGY με αντιφλεγμονώδη δράση μπορεί να αποτελέσει τον σύμμαχό σας στην αντιμετώπιση και άμεση ανακούφιση των ρινικών και των οφθαλμικών συμπτωμάτων για έως και 24 ώρες, με μία μόνο χρήση την ημέρα. Ανακουφίζει περισσότερα συμπτώματα από ένα ρινικό σπρέι για την αλλεργική ρινίτιδα [βάσει εγκεκριμένων χαρακτηριστικών (ΠΧΠ) μη συνταγογραφούμενων ρινικών σπρέι]. Επίσης, η σύνθεση του FLIXOTIDE ALLERGY δεν προκαλεί υπνηλία και σας επιτρέπει να χαρείτε τις μικρές χαρές της ζωής που μέχρι πρότινος σας στερούσαν τα αλλεργικά συμπτώματα.

Το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης - Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Περιέχει προπιονική φλουτικαζόνη. Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν τα συμπτώματα δεν βελτιωθούν μετά από 7 ημέρες να ζητείται ιατρική συμβουλή.