ΦΑΡΜΑΚO

Flexofytol®: Tο συμπλήρωμα που υποστηρίζει την κινητικότητα των αρθρώσεων, των μυών & των τενόντων

Ο όμιλος Leriva ανακοινώνει τη διάθεση του Flexofytol® στην ελληνική αγορά, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζει την κινητικότητα των αρθρώσεων, των μυών και των τενόντων.

Flexofytol®: Tο συμπλήρωμα που υποστηρίζει την κινητικότητα των αρθρώσεων, των μυών & των τενόντων

Με βάση ένα βιο-δραστικό εκχύλισμα κουρκουμά, το Flexofytol® έχει αναπτυχθεί από την Tilman -τον διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικό στη φυτοθεραπεία- και συνιστάται για τη διατήρηση της ευκινησίας των αρθρώσεων, των μυών και των τενόντων, τη μείωση του πόνου των αρθρώσεων, την πρόληψη αλλά και τον περιορισμό της γήρανσης του χόνδρου. Η κουρκουμίνη, το κύριο δραστικό συστατικό του κουρκουμά, έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και είναι ένα πολύ ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό.

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα της κουρκουμίνης περιορίζεται λόγω της χαμηλής βιοδιαθεσιμότητάς της, για αυτό και για την επίτευξη της βέλτιστης δράσης της, θα ήταν απαραίτητη η κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοτήτων κουρκουμά. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεση του Flexofytol® βασίζεται στην τεχνολογία ενός υγρού μικρογαλακτώματος σε μαλακή κάψουλα, το οποίο διευκολύνει τη διέλευση μέσω του εντερικού φραγμού. Σε αντίθεση με τις άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούνται συχνά για τον πόνο στις αρθρώσεις, το Flexofytol® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς επιπλοκές από το γαστρεντερικό.

Διατίθεται σε κουτί των 60, το οποίο περιέχει 4 καρτέλες των 15 καψακίων μαλακής ζελατίνης. Το Flexofytol® είναι ένα φυσικό προϊόν, χωρίς τη χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (non-GMO), χωρίς γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με φαρμακευτικές αγωγές και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για καθημερινή χρήση.

Σχετικά με τον Όμιλο Leriva

Με έδρα την Αθήνα, ο όμιλος Leriva αποτελείται από τέσσερις νομικές μορφές και δραστηριοποιείται μέσω πολλών επιχειρηματικών κλάδων στον ευρύτερο χώρο της υγείας. Μέσω αυτών, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υγείας. Έχοντας συνάψει μία σειρά από αξιοσημείωτες επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες, τόσο με εδραιωμένες εταιρείες στον τομέα της υγείας όσο και με ανερχόμενες με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ο όμιλος Leriva έχει ενεργή παρουσία σε πολλούς τομείς του κλάδου της υγείας και δραστηριοποιείται σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Στο πελατολόγιό του συγκαταλέγονται δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια, εταιρείες παραγωγής, ερευνητικά κέντρα, φαρμακαποθήκες και φαρμακεία.

Εστιάζοντας στο κανάλι του φαρμακείου και καθοδηγούμενος από το motto Science You Can Trust, το οποίο μεταφέρει την επιστημονικά υποστηριζόμενη αποτελεσματικότητα και μοναδικότητα των προϊόντων του, ο κλάδος καταναλωτικών προϊόντων του ομίλου Leriva (κλάδος της Leriva Pharma AΕ) προωθεί στην αγορά καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα που βοηθούν τους καταναλωτές να βελτιώσουν την υγεία τους και να ενισχύσουν την προσωπική τους ευεξία.

Σχετικά με την Tilman

Με έδρα το Βέλγιο, η Tilman παρασκευάζει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που προσφέρουν λύσεις προερχόμενες από φυτικά συστατικά και έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την καθημερινή ζωή με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Ως ηγέτης στον τομέα των θεραπευτικών φυτών στο Βέλγιο, η Tilman αναγνωρίζεται διεθνώς ως ειδικός στη φυτοθεραπεία και τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται στην αγορά σε περισσότερες από 30 χώρες. Τα προϊόντα της Tilman παρασκευάζονται στο Βέλγιο σε εγκαταστάσεις που ακολουθούν τους Κανόνες Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και διατίθενται μόνο στα φαρμακεία, όπου οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να συμβουλεύουν και να καθοδηγούν την επιλογή του ασθενούς.