ΟΜΟΡΦΙΑ

Τέλος στο τοπικό λίπος με τη λιπογλυπτική χωρίς νυστέρι

Οι περισσότεροι άνθρωποι, γυναίκες ή άνδρες, παρουσιάζουν λιποαποθήκες με λιποδιστροφία σε πηγούνι, μάγουλα, θώρακα, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, γάμπες, χέρια.

Τέλος στο τοπικό λίπος με τη λιπογλυπτική χωρίς νυστέρι

Οτιδήποτε είδος γυμναστικής και διατροφής τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να 'σπάσει' το βάθος της λιποαποθήκης, περνώντας δε ο καιρός αυτή γίνεται πιο σταθερή και η απογοήτευσή μας το ίδιο;

Με την μέθοδο λιποδιάλυσης με λειζερ γίνεται το '' σπάσιμο''των λιποαποθηκών,παροχετεύεται άμεσα ο λιπώδης ιστός και συγχρόνως γίνεται σύσφιξη στις περιοχές που εφαρμόζεται ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες για την παραγωγή του κολλαγόνου.

Είναι μια συνδυασμένη ''επίθεση''στο λίπος, παροχέτευση αυτού και ενίσχυση του κολλαγόνου μας για να επέλθει η σύσφιξη των περιοχών.

Η μέθοδος μπορεί να γίνει με τοπική-περιοχική αναισθησία μόνον ή σε μεγάλες περιοχές με συμπαράσταση αναισθησιολόγου.

Με μικρά τσιμπήματα γίνεται η τοπική αναισθησία κατόπιν με ΄'τσιμπήματα'' διοχετεύεται το λέιζερ στις περιοχές, λιώνει το λίπος, το οποίο σταδιακά αφαιρείται. Τελειώνοντας ενεργοποιείται το υποδόριο για την σύσφιξη της επιδερμίδας.

Πολλές φορές επεξεργαζόμαστε το υλικό και το εμφυτεύουμε άμεσα σε περιοχές όπου το χρειαζόμαστε για ΄΄γέμισμα'' όπως ρυτίδες, χείλια κ.λ.π.

Συγχρόνως λοιπόν επιτυγχάνεται, σμίλευση μερικών περιοχών και ανανέωση άλλων σε μία συνεδρία

Ανάλογα το πρόβλημα, τη θέση και την έκτασή του, τοποθετούνται ειδικά καλσόν, ζώνες θώρακος, κοιλίας κ.λπ για 4 ημέρες τουλάχιστον. Δεν ταλαιπωρούνται, δεν χρειάζεται νοσηλεία και επιστρέφουν στις δραστηριότητές τους.

Η μέθοδος είναι μια εξέλιξη της συμβατικής λιποαναρρόφησης και βοηθά στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αισθητικά αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν τομές στο δέρμα, ούτε ράμματα, επομένως και τα αποτελέσματα αυτής της τεχνικής είναι άμεσα ορατά με την λήξη της επέμβασης και μόνιμα. Περνώντας ο καιρός η σύσφιξη είναι μεγαλύτερη.

Από την εφηβεία λοιπόν έως και την εμμηνόπαυση που το λίπος συσσωρεύεται σταδιακά με τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αναστασία Σεφέρη
Πλαστικός χειρουργός